Tip dana: Atletiko Madrid – Valensija: Mogu li “slepi miševi” da iznenade “jorgandžije”?

Poslednji meč nedeljnog programa kada je u pitanju 19. kolo španske La Lige se igra na stadionu “Vanda Metropolitano” gde će fudbaleri Atletiko Madrida dočekati Valensiju.
Duel između ova dva tima je zakazan za 21 čas.

Atletiko Madrid: Sezona iz snova za Madriđane!

Ni oni najveći optimisti nisu verovali da će Atletiko Madrid igrati ovoliko dobro u ovom šampionatu.
Naime, izabranici Čola Simeonea se trenutno nalaze na prvom mestu na tabeli uz četiri boda viška u odnosu na drugoplasirani Real Madrid, ali i dva meča manjka u odnosu na aktuelne šampione koji su u subotu uveće demolirali Alavesa na gostovanju sa 4:1.
Tokom leta je Atletiko Madrid dobio ogromno pojačanje iz Barselone u vidu Luisa Suareza i utisak je da bi baš ovaj čovek mogao da bude ta prevaga koja će Madriđanima na kraju sezone doneti šampionsku titulu, iako je sigurno da pre početka šampionata izabranici Čola Simeonea nisu bili prvi favoriti za osvajanje trofeja.
Fantastični Urugvajac je to najbolje pokazao u prošlom kolu kada je sa dva gola doneo pobedu “jorgandžijama” na teškom gostovanju kod Eibara, iako je domaćin prvi došao do vođstva na tom duelu nakon što je gol sa bele tačke postigao golman Dmitrović.
Što se time mečeva na domaćem terenu do sada je Atletiko odigrao devet mečeva na “Vanda Metropolitanu” na kojima su ostvarili čak devet trijumfa i samo jedan remi.
I na gostovanjima ova ekipa za sada izgleda dosta dobro pošto su na osam odigranih mečeva ostvarili čak šest trijumfa, uz jedan remi i samo jedan poraz i to od Real Madrida.

Valensija: “Slepi miševi” u velikim problemima!

Daleko više smo očekivali od fudbalera Valensije kada je ova sezona u pitanju ali nažalost je trenutno situacija takva da se popularni “slepi miševi” posle osamnaestog odigranog kola nalaze na očajnom četrnaestom mestu na tabeli uz samo tri boda viška u odnosu na tim koji će na kraju šampionata napustiti najkvalitetniji rang španskog fudbala.
Do sada je ekipa sa “Mestalje” zabeležila samo četiri trijumfa što je zaista premalo kada su u pitanju ambicije ovog tima a one su svakako evropske, iako je već sada jasno da od toga po svemu sudeći neće biti ništa ni ove sezone.
U prošlom kolu je Valensija samo remizirala na svom terenu protiv Osasune, a taj duel je završen rezultatom 1:1, uz podatak da su gosti iz Pamplone bili dosta bolja ekipa na tom duelu i pravo je čudo kako nisu došli do trijumfa, obzirom da su u finišu tog susreta promašili nekoliko kolosalnih šansi.
Pre toga su “slepi miševi” ostvarili veoma važan trijumf na gostovanju kod Valjadolida kada je bilo 0:1.
Valensija za sada ima dosta problema na strani pa su tako na devet odigranih susreta van “Mestalje” ostvarili dva trijumfa, tri remija i čak četiri poraza, a ono što im nikako ne ide u prilog je da ovog puta gostuju kod najboljeg domaćina u ligi.

Naš predlog

Ne treba biti previše pametan pa konstatovati da su fudbaleri Atletiko Madrida apsolutni favoriti na ovom susretu zbog čega vam savetujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.47.
Ne treba očekivati da će se gosti iz Valensije predati pre početka susreta, čak smo mišljenja da bi i oni mogli do makar jednog gola na ovom susretu, pa vam zbog toga savetujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 2.23.
Iz istog razloga vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju Meridianbet plaća sa kvotom 1.98.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.