Tiket dana (ponedeljak, 25.01.2021)

tiket dana

Nije ovaj ponedeljak baš po volji kladiocima. Ponuda je dosta slaba, bar što se fudbala tiče, ali nas već od sutra očekuje više događaja. Ovako smo mi sastavili tiket.

Vajkomb – Totenhem – 2,0-3 @ 2.60 u Meridianbet

Željni su na ”Vajt Hart Lejnu” trofeja. Odavno Totenhem nije osvojio neki pehar, još od 2008. godine kada su trijumfovali u Liga kupu. Najbliže su bili onom ”ušatom” u Ligi šampiona, igrali su u finalu 2019. ali je LIverpul bio bolji. Ovo kažemo zato što smo sigurni u maksimalnu ozbiljnost Murinjove čete pred okršaj sa Vajkombom, iako je tek šesnaestina finala najstarijeg fudbalskog takmičenja na svetu. Žreb je prema Totenhemu bio milosrdan utoliko jer nisu dobili za rivala ekipu iz Premijer lige, dok su u prvom meču u FA kupu igrali sa timom iz šestog ranga takmičenja. Da je to odličan žreb potvrđuje nam činjenica da su se u ovom kolu već sastali Mančester Junajted i Liverpul. Ekipa Vajkomba je ušla u Čempionšip u prošloj sezoni zahvaljujući prekidu prvenstva u Ligi 1, a oni su u tom momentu bili na 3. mestu, i izborili su plasman u plej of. U doigravanju su bili najuspešniji, pobedivši prvo Flitvud u dvomeču, a zatim i Oksford u velikom finalu. Ipak, ne ide im najbolje u Čempipnšipu, mada su popravili rezultate u odnosu na start prvenstva. Vajkomb je i dalje na poslednjem mestu, ima 15 bodova iz 23 utakmice, čak deset manje od prvog tima iznad zone ispadanja. Očekujemo da Totenhem pobedi ”Adams parku”, ali to neće biti uz veliki broj golova pošto očekujemo da Murinjo odmori neke prvotimce za četvrtak kada ih očekuje veliki derbi sa Liverpulom. Uz dvojku predlažemo igru na golove, a za komebinaciju 2,0-3 gola u kladionici Meridianbet kvota je 2.60.

Sošo – Tuluz – 2 @ 2.64 u 1xbet

U Sošou se, sudeći po formi, igra derbi francuske Lige 2. Domaćin je porazom u prošlom kolu od ekipe Troa prekinuo niz od osam utakmica na kojima nije osetio gorčinu poraza, dok je Tuluz u seriji od deset utakmica bez poraza, uz sedam pobeda i samo tri remija. Između dva prvenstvena kola obe ekipe imale su obaveze u Kupu i položile su, pobedivši svoje rivale minimalnim rezultatom. Sošo je slavio u Nansiju 1:0, dok je Tuluz istim rezultatom na svom terenu bio bolji od Niora. Na tabeli je bolje plasiran Tuluz, gosti su na trećem mestu, ali bi pobedom ili remijem u Sošou, pretekli Klermon koji ima bod više i utakmicu više. Sošo je na sedmoj poziciji i njihov cilj je da pokušaju da izbore doigravanje, a za to je neophodno da prvenstvo okončaju na petom mestu. Tuluz je prošlog proleća ispao iz elite, u trenutku prekida Lige 1 bili su ubedljivo poslednji, pa i da je šampionat nastavljen, ne verujemo da bi mogli do opstanka. U prvom delu sezone Lige 2 Tuluz i Sošo su igrali bez golova, a ni sada ne treba očekivati goleadu. Ipak, gosti su bolji tim i verujemo da mogu do tri boda. Za dvojku, koja je naš predlog, u kladionici 1xbet dobija se kvota 2.64.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici 1xbet iznosi 6.86.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.