Tip dana: Atletik Bilbao – Hetafe: Da li je trofej u Superkupu nagoveštaj boljih dana ekipe iz Baskije?

Poslednji meč devetnaestog kola španske La Lige se igra u Baskiji gde će Atletik Bilbao dočekati Hetafe.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.

Atletik Bilbao: Niko nije očekivao trofej u Superkupu!

Atletik Bilbao i ove sezone ima dosta problema u šampionatu pošto se nažalost nalaze u donjem delu tabele, preciznije na trinaestom mestu, uz dva boda manjka u odnosu na Hetafe, koji im između ostalog i gostuje ovog puta u Baskiji.
Naravno, ne treba nikako zaboraviti da su fudbaleri Bilbaa prošle sedmice mimo svih očekivanja došli do trofeja u španskom Superkupu, i to pošto su prvo u polufinalu eliminisali Real Madrid, i to poptuno zasluženo, da bi nakon toga u velikom finalu u jednom spektakularnom meču slavili protiv Barse, i to posle produžetaka, a taj duel je završen rezultatom 3:2.
Atletik je tako uspeo da u četiri dana pobedi i Real Madrid i Barselonu što je i te kako uspeh s obzirom na to da je politika kluba i tradicija da za Baskijce igraju isključivo fudbaleri koji su rođeni u toj oblasti.
U međuvremenu je tim iz Baskije stigao i do plasmana u osminu finala španskog Kupa Kralja i to uz dosta muke pošto su slavili na gostovanju kod Ibice sa 1:2.
Poslednji meč u španskom šampionatu je Bilbao odigrao još početkom januara kada su u jednom takođe veoma zanimljivom susretu doživeli poraz na svom terenu od Barselone, a zanimljivo je da je i tada rezultat bio 2:3, samo što su ovog puta srećnije iz tog duela izašli Katalonci.

Hetafe: Navikli smo na bolje partije ovog tima!

Godinama unazad fudbaleri Hetafea pružaju izuzetno dobre partije, ali je utisak da to baš i nije slučaj u ovom šampionatu pošto se ekipa iz predgrađa Madrida u ovom trenutku nalazi na 12. mestu na tabeli uz tri boda viška u odnosu na Bilbao kod koga gostuju u ovom kolu, a koji se nalazi samo poziciju ispod njih.
Nakon nekoilko poprilično loših mečeva mora se priznati da fudbaleri Hetafea u poslednje vreme pružaju sve bolje partije, pa su tako na dva poslednja duela ostvarili dva trijumfa, i to prvo na gostovanju kod neugodnog Elčea, kada je bilo 1:3, a nakon toga i u prošlom kolu uz dosta muke na svom terenu protiv Ueske, koja je do sada najmanje pokazala od svih ekipa u prvenstvu.
Svima je poznato da Hetafe igra poprilično dobro na svom terenu, ali da isto tako i na strani imaju dosta problema.
Kada je ovaj šampionat u pitanju, do sada je ekipa iz predgrađa Madrida odigrala deset mečeva na svom stadionu na kojima su ostvarili četiri trijumfa, dva remija i četiri poraza.
Što se tiče gostovanja, do sada je Hetafe gostovao osam puta i tom prilikom uspeo da ostvari dva trijumfa, tri remija i tri poraza.

Naš predlog

Atletik Bilbao u jednom izuzetno lepom raspoloženju dočekuju ovaj susret, a uostalom, poznato je koliko dobro ova ekipa igra na svom terenu pa vam zbog svega toga predlažemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.45.
Ne treba ovde zaista očekivati previše golova, pa vam savetujemo da probate sa igrom 0-2 gola za koju je kladionica Meridianbet odredila koeficijent 1.42.
Za kraj, savetujemo vam da probate sa NG koju Meridianbet plaća sa kvotom 1.62.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.