Tiket dana (utorak, 26.01.2021)

tiket dana

Već je danas ponuda znatno bolja. Englezi igraju vanredno kolo u Premijer ligi, ali i nižim rangovima. Na teren će i Belgijanci, Austrijanci i Holanđani, ali i nemački drugoligaši. U Italiji je na programu gradski derbi Milana u okviru Kupa.

Vest Bromvič Albion – Mančester Siti – 2/2,3+ @ 2.06 u Meridianbet

Čini nam se da je Siti uhvatio ritam i sada ih je teško zaustaviti. ”Građani” imaju deset uzastopnih pobeda, računajući sva takmičenja, a nisu izgubili na prethodnih 17 duela. U Premijer ligi su vezali pet trijumfa, a prethodni put kad nisu slavili bilo je to upravo protiv Vest Broma na svom ”Etihadu”. Potpuno neočekivano ekipa iz Birmingema odnela je bod. Tim Sema Olerdajsa je ostvario veliku pobedu u Vulverhemptonu, ali je već na narednom meču ostavio bodove u Londonu protiv Vest Hema. Na svom ”Hotornsu” su izgubili prethodna četiri duela, primivši čak 17 golova. Ništa bolje ih ne očekuje ni protiv Sitija, gosti dolaze po pobedu i nadaju se preuzimanju liderske pozicije od gradskog rivala Junajteda. Vest Brom je dužnik Gvardioli i Siti će maksimalno motivisano igrati protiv povratnika u elitu. Problem za goste je povreda Kevina de Brujnea, koga neće biti na terenu bar mesec dana. I pored toga dvojka je izvesna, a mi smo je pojačali prelazom i golovima. Za kombinaciju 2/2,3+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 2.06.

Emen – PSV – 2/2 @ 1.83 u Bet365

”Filipsovci” su ispustili veliku prednost u Amsterdamu protiv Ajaksa i to ih je kasnije koštalo bodova i protiv AZ na svom terenu. Sada PSV ima zaostatak od četiri boda za ”Kopljanicima”, a ispred njih su se ukotvili i fudbaleri Vitesea. PSV više nema prostora za gubitak bodova ukoliko želi da bude kandidat za titulu, pa na gosotvanje Emenu odlazi sa samo jednim ciljem osvajanje tri boda i nastavak potere za liderom. U subotu je PSV bez većih problema slavio protiv RKC-a iz Valjavka, a kolo ranije slavio je u Roterdamu kod Sparte. Deluje nam da mnogo sigurnije igraju na strani, a da na domaćem terenu imaju problem da probiju bedem timova koji dolaze da se brane. Emen, s druge strane, nikako da pobedi na svom terenu, na devet odigranih utakmica uspeli su samo dva puta da izbegnu poraz i osvoje po bod. Sa samo šest bodova, i bez pobede, čvrsto drže ”fenjer”, a to se neće promeniti ni posle duela sa ekipom iz Ajndhovena. Pobeda gostiju je sigurna, a probali smo da kvotu pojačamo prelazom. Za 2/2 u klasionici Bet365 koeficijent iznosi 1.83.

Rapid – Sent Polten – 1 @ 1.42 u 1xbet

Bečlije se nadaju da mogu prekinuti dominaciju Salcburga i ove sezone se okititi šampionskom titulom. Imao je Rapid obaveza i u Ligi Evrope, ali nije uspeo da se plasira u nokaut fazu i sada može da se posveti Bundesligi. Da su se tokom pauze dobro pripremili svedoči i prvi meč koji su odigrali u 2021. godini. Pobedili su Šturm na svom terenu sa 4:1 i tako poslali poruku da ih zanima vrh tabele. Za ”Bikovima” iz Salcburga zaostaju samo jedan bod, a to nije razlika koja je nenadoknadiva. Njihov rival, ekipa Sent Poltena, nalazi se na sedmom mestu i pokušaće da se pomeri bar jedan stepen napred i da igra ple-of, posle završetka regularnog dela sezone. Do tada ima još vremena, odigrano je samo 13 kola, pa čak i da izgube u Beču imaće dovoljno prilika da stignu do cilja. U prvom kolu u Novoj godini remizirali su sa Admirom na svom stadionu. Očekujemo sigurnu pobedu Rapida, a ona se u kladionici 1xbet plaća kvotom 1.42.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Bet365 iznosi 5.35.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.