Tip dana: Inter – Milan: “Derbi dela Madonina” u četvrtfinalu italijanskog Kupa!

U utorak je veoma zanimljiva ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta izabrali svakako najinteresantniji duel u kom će Inter na “Đuzepe Meaci” dočekati Milan.
Meč između dva milanska giganta je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Inter: Prioritet je “Skudeto”!

Kad god su fudbaleri Intera ove sezone bili pod pritiskom utisak je da su odigrali znatno lošije nego što se to očekivalo.
Setimo se samo poslednjeg meča grupne faze Lige šampiona kada su “nerozauri” praktično imali sve u svojim rukama pošto im je za prolazak u nokaut fazu bila potrebna pobeda nad Šahtjorom, ali su izabranici Antonija Kontea samo remizirali na “Meaci”.
Nakon toga su usledile dobre partije Intera, ali kada je Milan po prvi put kiksnuo, “neroazuri” su vezali dva meča bez trijumfa i to prvo na gostovanju kod Sampe kada su poraženi sa 2:1, a nakon toga i na “Olimpiku” protiv Rome.
Najzad, u prošlom kolu je prvoplasirani Milan doživeo poraz na svom terenu protiv Atalante, a Inter je samo remizirao na gostovanju kod Udinezea i tako propustio priliku da dođe do prvog mesta na tabeli.
Ruku na srce, “neroazuri” su pružili zaista dobru partiju na tom susretu, ali nažalost lopta nije htela u gol, pa će priliku za popravni imati u utorak kada će u okviru četvrtfinala italijanskog Kupa dočekati upravo Milan.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je Inter odigrao devet mečeva na svom terenu na kojima su ostvarili sedam trijumfa, jedan remi i jedan poraz.
U poslednjem milanskom derbiju su slavili “rosoneri” pa je sigurno da izabranici Antonija Kontea imaju ogroman motiv u ovom duelu.

Milan: Da li je poraz od Atalante uzdrmao “rosonere”?

Verovatno je mali broj ljudi očekivao da se fudbaleri Milana u ovoj fazi italijanskog šampionata nalaze na prvom mestu na tabeli pogotovu nakon nekoliko ne baš dobrih partija izabranika Stefana Piolija.
Naime, “rosoneri” u ovom trenutku zauzimaju lidersku poziciju na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na drugoplasirani Inter, sa kojim će se između ostalog i sastati u četvrtfinalu italijanskog Kupa.
Nažalost u prošlom kolu su Zlatan Ibrahimović i drugari doživeli pravi debakl na svom terenu pošto su ubedljivo poraženi od Atalante, a taj duel je završen rezultatom 0:3. Možda se zapravo na tom meču i najbolje videlo koliko Milanu fali Romanjoli koji je stub odbrane, ali se i još jednom potvrdilo da je za nešto značajnije rezultate Milanu neophodna nešto šira rotacija.
Pre tog duela su izabranici Stefana Piolija koji ove sezone radi fantastičan posao na klupi “rosonera” ostvarili jedan veoma važan trijumf na gostovanju kod Kaljarija, a taj meč je završen rezultatom 0:2, uz podatak da je legendarni Zlatan Ibrahimović postigao dva gola na tom duelu.
Inače, kada su u pitanju partije na gostovanjima, do sada je Milan odigrao devet mečeva van svog terena i ubedljivo su najbolji gosti u ligi, pošto su ostvarili osam trijumfa i samo jedan remi na gostovanju kod Đenove kada je bilo 2:2.
Pričali smo već o tome da “rosoneri” imaju nešto manju rotaciju u odnosu na “neroazure” pa je sigurno da im Kup takmičenje nije u prvom planu, pošto će se sasvim sigurno izabranici Stefana Piolija fokusirati na osvajanje “Skudeta”, ali i na borbu za trofej u Ligi Evrope, gde su bez ikakve sumnje jedni od najvećih favorita za osvajanje.

Naš predlog

Poznato je da je veoma teško prognozirat konačan ishod derbija Milana, pa vam zato ovog puta toplo preporučujemo da se fokusirate na golove koji su veoma česta pojava kada je u pitanju “Derbi dela Madonina”.
Pre svega, savetujemo vam da probate sa igrom GG pošto smo mišljenja da će i jedna i druga ekipa postići makar po jedan pogodak na ovom duelu. Kladionica Meridianbet ovu igru plaća sa kvotom 1.56.
Iz istog razloga vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju Meridianbet plaća sa kvotom 1.64.
Utisak je da je Inter blagi favorit na ovom duelu, i mišljenja smo da će “neroazuri” postići dva ili više gola na ovom derbiju i zato vam preporučujemo da probate sa D2+ za koju je Meridianbet odredio sjajnu kvotu 1.83.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.