CRNO-BELI U EVROKUPU: Partizan napada Lokomotivu – zgrabi poklon keš i kladi se

Košarkaši Partizana nastavljaju takmičenje u Evrokupu, a današnji rival u utakmici TOP 16 faze biće Lokomotiva Kuban.
Jedno je sigurno, sa Partizanom nas uvek očekuje neizvesnost i borba do poslednjeg minuta.
Ali, pre nego što se detaljnije pozabavimo ovim duelom, važno je da znate da odmah OVDE možete preuzeti 1.500 DINARA za online klađenje!
Sve što je potrebno – JEDAN KLIK i keš je odmah spreman za korišćenje!
Osim toga, tu je i najveći bonus na broj parova do čak 2000% – pa, eto prilike da spojite korisno i lepo – sportski tiket i ljubav prema košarci.
A sad malo o utakmici…
Ekipa Saša Filipovskog u duel 3. kola ulazi sa polovičnim učinkom, dok je ruski tim upisao dva poraza i poslednji je na tabeli grupe F. Oba tima su u prethodnom kolu poražena, Partizan od Metropolitana (79:62), a Lokomotiva od Trenta sa 96:84.
U nedavnim mečevima, računajući sva takmičenja tim iz Humske je vezao dva poraza (Budućnost i Metropolitan), dok je Lokomotiva pre poraza od Trenta U VTB ligi ubedljivo slavila protiv Nižnjeg sa 94:73.
Isto tako, oba tima su imala kraću pauzu uoči današnjeg duela.
Podsetimo, duel ABA lige, koji je klub iz Humske trebalo da odigra protiv FMP-a je odložen zbog problema sa korona virusom. U međuvremenu, situacija se popravila tako da je Partizan spreman za okršaj u Rusiji.
Da li je pauza ostavila trag, ostaje da vidimo.
U ovom trenutku, aduti bi mogli da budu Kodi Miler-Mekintajer na jednoj, odnosno Mantas Kalnietis, koji je trenutno vodeći asistent Evrokupa sa 7,6 dodavanja u proseku. Miler-Mekintajer je u prethodna dva meča u TOP 16 fazi ubacio 23 poena.
Kada je reč o tradiciji, ona je na strani Lokomotive. Ovo će im biti sedmi međusobni okršaj u evropskim takmičenjima, a Rusi imaju skor 5:1. Jedini put, crno-beli su slavili u oktobru 2019. godine, sa 80:71, a Rašon Tomas je ubacio 16 poena.
Dakle, Lokomotiva jeste favorit, ali znali su crno-beli da nas iznenade i obraduju velikim pobedama.
Da li će tako biti i ovog puta – ostaje da vidimo, a do tada kompletnu ponudu pogledajte OVDE.

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.