Tip dana: Totenhem – Liverpul: Murinjova osveta za decembarski poraz pred fajront!

U četvrtak je nešto slabija ponuda za klađenje nego što je to slučaj bio u proteklih nekoliko dana, a za vas smo ovog puta pripremili veliki derbi engleskog fudbala, u kom će Totenhem dočekati Liverpul.
Duel između ova dva tima je zakazan za 21 čas.

Totenhem: Primarni cilj je plasman u Ligu šampiona!

Kada god su fudbaleri Totenhema ove sezone bili u lepoj situaciji da pobedom dođu do plasmana na prvo mesto, izabranici Žozea Murinja nisu uspeli u tome. Vremenom je tim iz Londona pružao sve slabije partije, pa se trenutno nalaze na šestom mestu na tabeli Premijer lige, uz bod manjka u odnosu na petoplasirani Liverpul, koji im između ostalog gostuje u ovom kolu. Naravno treba napomenuti i da “redsi” imaju meč viška u odnosu na tim iz Londona, pa bi Totenhem eventualnim trijumfom na ovom duelu došao do pozicije broj četiri, pošto bi izabranici Žozea Murinja pretekli ne samo aktuelnog šampiona na tabeli, već i četvrtoplasirani Vest Hem koji ima dva boda viška.
U poslednje vreme Totenhem pruža promenljive partije, pa su tako na pet poslednjih mečeva ostvarili dva trijumfa, dva remija ali i jedan poraz i to na svom terenu od Lestera kada je bilo 0:2.
U prošlom kolu su izabranici Žozea Murinja odigrali jedan poprilično dobar meč na gostovanju kod Šefilda u kom su bez većih problema slavili sa 1:3.
Ipak, pre toga je tim iz Londona samo remizirao na svom terenu i to mimo svih očekivanja protiv Fulama, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je Totenhem odigrao devet mečeva na svom terenu na kojima su ostvarili četiri trijumfa, tri remija i dva poraza.

Liverpul: Katastrofalne partije u poslednje vreme!

Veliko je pitanje šta se dešava sa Liverpulom u poslednje vreme, pošto ova ekipa na četiri poslednja susreta ne samo da nije zabeležila trijumf, već nije uspela da postigne niti jedan gol, što je neverovatan podatak.
Krenimo redom. Izabranici Jirgena Klopa su zaista dobro krenuli u novu sezonu Premijer lige i dosta dugo su bili na prvom mestu na tabeli, ali je u poslednje vreme sve krenulo nizbrdo, što svakako ima veze i sa velikim brojem fudbalera na koje strateg Liverpula ne može da računa.
U prošlom kolu je akteulni šampion doživeo šokantan poraz od Barnlija na svom terenu, a taj duel je završen rezultatom 0:1.
Ni pre toga se “redsi” nisu proslavili pošto su remizirali na svom terenu protiv Mančester Junajteda koji igra sjajno ove sezone.
U ovom trenutku se Liverpul nalazi na petom mestu na tabeli uz bod manjka u odnosu na četvrtoplasirani Vest Hem, a poznato je da to četvrto mesto vodi u Ligu šampiona, što je ipak primarni cilj izabranika Jirgena Klopa kada je ova sezona u pitanju.
Kada smo već kod ovog takmičenja, treba istaći da je petoplasirani tim na tabeli engleske Premijer lige uspeo da dođe do plasmana u nokaut fazu gde ih uskoro očekuje dvomeč sa Lajpcigom, koji je prošle sezone stigao do polufinala najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja, i sigurno je da “redsima” predstoji izuzetno težak posao.

Naš predlog

Totenhem ne igra toliko loše u poslednje, a u goste im dolazi Čelsi koji ima ogromne probleme, i sigurno je da će morati da idu na trijumf u ovom meču. Neverovatno deluje podatak da “redsi” na četiri poslednja meča u Premijer ligi nisu uspeli da postignu niti jedan gol, a mišljenja smo da će se ta neslavna serija završiti na ovom duelu, i zato vam predlažemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.64.
Iz istog razloga vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.77.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.