SAMO U MERIDIANU: 1.500 DINARA + najveće kvote na planeti!

Kakav rolerkoster na tabeli u nacionalnom fudbalskom prvenstvu Engleske! Sezona 2020/21 Premijer lige nikada nije bila uzbudljivija kao što je to sada.
Liverpul je svrgnut sa prve pozicije koju je dugo vremena držao, a ostaje pitanje da li će i odbraniti titulu šampiona. Mančester Junajted nastavlja pohod ka svom 21. klupskom premijerligaškom trofeju, a na tom putu će im se danas suprotstaviti “Tobdžije” iz Londona.
Nema sumnje da je ovo derbi dana, a šta nas sve danas i sutra očekuje od fudbala – otkrivamo vam u nastavku.
Pre toga, osim što bukmejkeri na sledećim mečevima garantuju NAJVEĆE KVOTE NA SVETU u bilo kom trenutku – na OVOM LINKU odmah možeš preuzeti 1.500 DINARA za tiket BEZ USLOVA!
I još nešto – od sada je samo kod nas i nigde drugde na planeti dostupna nova igra – TROSTRUKA SIGURICA!
Sastavi svoj tiket tako što ćeš u jednoj opkladi kombinovati prelaz, poluvreme sa više golova i ukupno golova na meču.
Pa, šta čekaš?!
“Baci pogled” na ponudu i pravac – meridianbet.rs.
ARSENAL – MANČESTER JUNAJTED, DVOJKA 2.50
(Subota, 18:30)
Šta više reći o Mančester junajtedu? Dok mnogi i dalje veruju da su “đavoli” kandidati za titulu Premijer lige, drugi se ne zavaravaju i tvrde da se snovi na “Old Trafordu” ne ispunjavaju tako lako.
Junajted trenutno kaska za gradskim rivalom, Sitijem, a blamaža protiv Šefilda će se teško zaboraviti.
Pobeda nad Liverpulom, pa poraz od Šefilda nekoliko dana kasnije su prava slika i prilika Ole Gunar Solskjera i njegovog tima. I
pak, ukoliko su ozbiljni u svojoj nameri, “đavoli” će morati brzo da se saberu i savladaju Arsenal. Isti onaj Arsenal koji je tek na devetom mestu na tabeli i koji igra sa mnogo oscilacija ove sezone.
Arteta će probati da nađe rešenje, ali činjenica da verovatno neće moći da računa na Pjera Emerika Obamejanga mu uopšte ne ide na ruku.
Na drugoj strani, Bruno Fernandeš će verovatno nastaviti u istom ritmu, samo je pitanje da li je dovoljan?
LAJPCIG – LEVERKUZEN, KEC 2.00
(Subota, 18:30)
Vraćamo se u Nemačku, gde će snage odmeriti Lajpcig i Bajer Leverkuzen. Ova utakmica bi, zanimljivo, mogla da zanima čak i navijače Crvene zvezde, koji se i dalje pitaju šta će biti sa Aleksandrom Dragovićem – da li će igrati, da li dolazi u Beograd?
Ipak, vratimo se sigurnim akterima ovog meča. I jedan i drugi tim imaju problema sa sastavom usled brojnih povreda, a u borbi za vrh tabele – pobeda im je neophodna. Lajpcig trenutno ima tri boda više od Leverkuzena, koji će sigurno dati sve od sebe da to poravna.
Oba tima imaju brojne oscilacije u igri, pa nema sumnje da će ovo biti i te kako uzbudljiv meč.
ATALANTA – LACIO, KEC 1.85
(Nedelja, 15:00)
Italijani, Italijani… Uvek zanimljivi, iako se nekako godinama unazad znao šampion. Ove sezone nije tako. Doduše, ni Atalanta ni Lacio nisu kandidati za trofej, ali jesu ljuti rivali.
Štaviše, pre nekoliko dana su se sastali u Kupu Italije i u “ludoj” utakmici Atalanta je slavila sa 3:2. Dovoljan motiv da se Lacijali osvete, zar ne?
Ipak, sudeći prema tabeli i poslednjoj utakmici, breme favorita ipak će preuzeti Atalanta. Čak, kada je reč o međusobnim duelima, Atalanta je u seriji od tri pobede. Da li će Sergej Milinković Savić novim golom pomoći svom timu ili će još jednom pognute glave napustiti teren – ostaje da vidimo.
ROMA – VERONA, KEC 1.75
(Nedelja, 20:45)
Vraćamo se u Italiju, da potvrdimo gde se igra zanimljiv fudbal. Roma će u 20. kolu dočekati Veronu na svom terenu. Po imenima, “Vučica” je favorit, a po rezultatima?
Verovatno ni sami ne znaju šta da očekuju. Od očaja do sjaja, pa opet u krug. Nedavni porazi od Specije i Lacija ne ulivaju mnogo nade, ali usledila je nova utakmica sa Specijom i pobeda, pa se može reći da se vraćaju na pobednički kolosek.
Zato i jesu favoriti u ovom duelu. U prethodnom kolu, Verona je zaista zablistala i slavila protiv Napolija sa 3:1 te pokazala da se i na nju može računati ove sezone.
Prethodne godine ova dva tima su odigrala dve utakmice, prvi put je slavila Roma sa 2:1, dok je u drugom meču Verona odbranila domaći teren i to ubeldjivo 3:0.
Šta nas sada čeka? Spektakl!
NAPOMENA: *Kvote su podložne promenama

6 Comments

  1. Nikad laksi nacin da se dodje do velikog dobitka, a pri tome ne ulazes nista. Odlican bonus, kao i sve sto dolazi iz Meridiana

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.