Tip dana: Arsenal – Mančester Junajted: Da li je došlo vreme za kraj pobedničnog niza “tobdžija”?

U subotu je izuzetno bogata ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali bez ikakve sumnje najinteresantiji duel dana, u kom će Arsenal na svom terenu dočekati ekipu Mančester Junajteda.
Duel između ova dva tima je zakazan za 18 časova i 30 minuta.

Arsenal: Sjajne partije u poslednje vreme!

Svi se sećaju onog katastrofalnog niza Arsenala sa starta šampionata kada je ova ekipa bila bez trijumfa u Premijer ligi puna dva meseca, ali se isto tako mora priznati da izabranici Mikela Artete u poslednje vreme pružaju fantastične partije.
Naime, “tobžije” se u ovom trenutku nalaze na devetom mestu na tabeli uz samo pet bodova manjka u odnosu na četvrotplasirani Vest Hem, a sigurno je da će primarni cilj Arsenala i biti ta četvrta pozicija koja na kraju sezone donosi plasman u Ligu šampiona gde slavni londonski klub nije igrao dosta dugo.
U poslednje vreme “tobdžije” igraju izvanredno, pa su tako na pet poslednjih susreta ostvarili čak četiri trijumfa uz samo jedan remi, i to kada su na svom terenu remizirali protiv Kristal Palasa.
U prošlom kolu su izabranici Mikela Artete odigrali još jedan sjajan meč na gostovanju kod Sautemptona, a taj duel je završen rezultatom 1:3.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada su “tobdžije” odigrale deset mečeva na svom terenu na kojima su ostvarili četiri trijumfa, dva remija i četiri poraza.
Kada je u pitanju poslednji međusobni duel sa Mančester Junajtedom treba istaći da je Arsenal slavio sa 0:1 u gostima, ali posle toga čak dva meseca nisu uspeli da upišu trijumf.
Ono što svakako ne treba zaboraviti je da za Arsenal zbog bolesti neće nastupiti najbolji fudbaler Obamejang, što će biti veliki hendikep za izabranike Mikela Artete.

Mančester Junajted: Niko nije očekivao poraz od Šefilda!

Generalno, utisak je da svi navijači Mančester Junajteda moraju da budu zadovoljni sa načinom na koji igraju fudbaleri ove ekipe u tekućoj sezoni.
Ako se osvrnemo na trenutnu tabelu u najjačoj ligi na svetu, videćemo da “đavoli” imaju samo bod manjka u odnosu na prvoplasirani Mančester Siti, ali i meč viška u odnosu na izabranike Pepa Gvardiole.
Nažalost, u prošlom kolu su izabranici Ole Gunara Solskjera prekinuli sjajan niz pošto su mimo svih očekivanja poraženi na svom terenu od poslednjeplasiranog Šefilda, a taj duel je završen rezultatom 1:3.
I pre toga je Junajted imao dosta problema na gostovanju kod Fulama, ali su ipak nekako uspeli da dođu do trijumfa, pošto je na kraju bilo 1:2, čime je Junajted još jednom pokazao da igra fantastično na strani gde su do sada na deset odigranih mečeva ostvarili čak osam trijumfa i samo dva remija, i to protiv Lestera i Liverpula, pa su ubedljivo najbolji gosti u ligi.
Kao i prošle sezone, ali i nekoliko prethodnih šampionata, problem su mečevi na domaćem terenu gde je Junajted na deset odigranih susreta ostvario četiri trijumfa, dva remija i čak četiri poraza.
U prvom delu sezone su izabranici Ole Gunara Solksjera poraženi na svom terenu od Arsenala, a taj meč je završen rezultatom 0:1, i sigurno je da će đavoli učiniti sve što je u njihovoj moći da se osvete na ovom duelu, iako to naravno neće biti nimalo lak zadatak, obzirom da “tobdžije” konačno liče na pravu ekipu.
I trener Mančester Junajteda ima izvesnih problema oko sastava tima za ovaj meč, ali ono što je jako bitno je da su svi najbitniji fudbaleri ove ekipe zdravi i u potpunosti spremni za ovaj duel.

Naš predlog

Arsenal se dosta mučio u prvom delu šampionata, ali ovaj tim u poslednje vreme zaista pruža fantastične partije. Sa druge strane, Junajted je u prošlom kolu mimo svih očekivanja doživeo poraz na svom terenu od Šefilda, pa je sigurno da u ne baš lepom raspoloženju dolaze na ovo gostovanje.
Ono što svakako ne bi smelo da izostane su golovi, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.80.
Za očekivati je da i jedna i druga ekipa postignu makar po jedan gol na ovom duelu, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG, za koju je Meridianbet odredio kvotu 1.64.
Blagu prednost u ovom susretu dajemo Arsenalu koji igra fantastično u poslednje vreme, pa vam savetujemo da probate sa duplom šansom 1X koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.48.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.