Tiket dana (subota, 30.01.2021)

tiket dana

Jasno je da nas danas očekuje odlična ponuda. Ponekad je tada teže sastaviti tiket, pošto je i potencijalnih ”mina” više. Trudićemo se da ih izbegnemo.

Ajntraht – Herta – 3+ @ 1.70 u 1xbet

U silnom naletu je ekipe iz Frankfurta. Ajntraht je u pobedničkom stilu okončao 2020. godinu, a tako je nastavio i u 2021. Sada iza sebe imaju niz od sedam utakmica bez poraza u Bundesligi, uz pet pobeda i dva remija. Već su u zoni plasmana u Evropu, a nisu dalkeo ni od Lige šampiona. Povratak Luke Jovića je još jedan veliki adut za ekipu Adija Hitera, pa nikako ne treba potcenjivati tim iz bankarskog centra Evrope kada se budu delile vize za igranje u eliti evropskog fudbala. U prošlom kolu Ajntraht je sa 5:1 slavio u Bilefeldu protiv novajlije Arminije i tako im se s kamatom revanširao za remi sa otvaranja sezone. Herta stiže u Frankfurt sa novim trenerom. Posle dva vezana neuspeha Bruno Labadija je dobio otkaz, a novi šef struke je Pal Dardai, ako se nešto u poslednji čas ne promeni. Berlinci će ove sezone kao maksimum imati opstanak u ligi, a smatramo da to ne bi smelo da bude pitanje. U prvom delu sezone Ajntraht je na ”Olimpijskom stadionu” u prestonici pobedio sa 3:1, a golove očekujte i u ovom meču. Za 3+ u kladionici 1xbet dobija se koeficijent 1.70.

Kristal Palas – Vulverhempton – 0-2 @ 1.60 u Meridianbet

Za Palas su usledili teški dani i to posle sasvim solidnog otvaranja sezone i one sjajne pobede na ”Old Trafordu”. Na poslednje tri utakmice uzeli su samo jedan bod, a pre nekoliko dana, u vanrednom kolu, doživeli su novi poraz na svom ”Selhurst parku”, ovog puta od Vest Hema sa 3:2. Inače loš niz rezultata traje dosta dugo, u prethodnih devet prvenstvenih kola pobedili su samo Šefild Junajted, pa je pad na tabeli bio neminovan. Palas je na 14. mestu i ima isti broj bodova kao i njihov sadašnji rival, ekipa Vulverhemptona. ”Vukovima” je ovo najslabija sezona od povratka u Premijer ligu, ali je njihov kvalitet takav da o borbi za opstanak ne bi smelo ni da se govori. Nuno Espirito Santo je imao dosta problema da nadoknadi odlazak Dioga Žote, a tek po njegovom prelasku u Liverpul videlo se koliki je njegov uticaj na igru ”Vukova” bio. Vulvsi su u vanrednom kolu gostovali na ”Stamford Bridžu” i zagorčali prvi meč na klupi Čelsija Tomasu Tuhelu. Utakmica je okončana bez golova, što je više odgovorala ekipi iz Vulverhemptona. Kada se sastaju Palas i Vulvsi golova nema u izobilju. U prethodne tri godine, od kada se Vulverhempton vratio u elitu, odigrali su šest mečeva i ni na jednom nije bilo više od dva gola. Ove sezone su se već dva puta sastajali, oba puta na ”Molinou” u Vulverhemptonu, a Vulvsi su prvenstveni meč dobili sa 2:0, a utakmicu u FA kupu, pre dvadesetak dana, sa 1:0. Neće ni sada biti više od dva gola, a za 0-2 u kladionici Meridianbet kvota je 1.60.

Majorka – Đirona – 0-2 @ 1.60 u Bet365

Potpuno neočekivano tim sa Balearskih Ostvra je ušao u krizu igara i rezultata u baš važnom delu sezone. Majorka je, istina, pobedila u prethodnom kolu Rajo Valjekano u gostima, ali je pobeda nad ”Pčelicama” stigla nakon tri uzastopna kola bez trijumfa, sa samo jednim osvojenim bodom. Još uvek su na drugom mestu, onom koje takođe donosi direktan plasman u La Ligu, ali im je Almerija za vratom. S druge strane Đirona se oporavila od lošeg starta. Ovaj tim su svi videli kao sigurnog putnika u viši rang prethodne sezone, ali su Katalonci poklekli u finalu baraža protiv Elčea. Sada su daleko od vrha tabele, na 8. su mestu, pa će njihov cilj ponovo biti doigravanje i pokuašj da se osvoji to jedno mesto koje vodi u elitu. U prošlom kolu Đirona je pobedila Espanjol i tako posredno uinila uslugu i Majorki. U prvom delu sezone Majorka je slavila sa 1:0 u Đironi, a ne očekujemo mnogo golova ni sada. Naš predlog je 0-2 gola, a koeficijent za ovu igru u kladionici Bet365 iznosi 1.60.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Bet365 iznosi 4.35.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.