Tip dana: Inter – Juventus: “Stara dama” želi revanš za nedavni poraz u prvenstvu, ali su “neroazuri” odlični u poslednje vreme!

Prvi meč polufinala italijanskog Kupa nam donosi i veliki derbi pošto će Inter na svom terenu dočekati Juventus. Kao i u proteklih nekoliko sezona, polufinale se igra na dva dobijena susreta, a prvi na stadionu “Đuzepe Meaca” će početi u 20 časova i 45 minuta.

Inter: Sjajne partije u poslednje vreme!

“Neroazuri” i ove sezone imaju samo jedan cilj, a to je naravno osvajanje “Skudeta” na koji ovaj tim čeka još od 2010. godine, koja je bila svakako i najtrofejnija u klupskoj istoriji pošto je u njoj Inter došao do “triplete”, jer su osvojili Ligu šampiona, Seriju A, ali i italijanski Kup.
U prošlom kolu italijanske Serije A izabranici Antonija Kontea su odigrali jedan od najboljih mečeva u dosadašnjem toku sezone, i to pošto su na “Đuzepe Meaci” deklasirali Benevento sa 4:0.
Trenutno se “neroazuri” nalaze na drugom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Milan, kog su između ostalog i eliminisali u četvrtfinalu italijanskog Kupa u jednom više nego uzbudljivom susretu, u kom je pobednik rešen u sedmom minutu sudijske nadoknade, kada je Eriksen pogodio i to posle sjajno izvedenog slobodnog udarca.
Naravno, ne treba zaboraviti ni da je Inter nedavno u italijanskom prvenstvu održao čas fudbala Juventus, koji su bez ikakvih problema savladali sa 2:0 na svom terenu, i sada to isto žele da ponove i u italijanskom Kupu.
Kada su pitanju mečevi na domaćem terenu, do sada su “neroazuri” odigrali deset mečeva kao domaćin na kojima su ostvarili čak osam trijumfa, jedan remi i jedan poraz.
Nedavni trijumf nad Juventusom je za izabranike Antonija Kontea bio prvi nad ovom ekipom još od 2016. godine, što nam možda i dovoljno potvrđuje koliko dobro milanski gigant zapravo i igra u poslednje vreme.

Juventus: “Stara dama” se konačno probudila!

Fudbaleri Juventusa su višegodišnji šampioni Italije, i sigurno je da je i ovog puta to jedan od primarnih ciljeva, iako naravno prioritet ima takmičenje u Ligi šampiona, gde su izabranici Andree Pirla osvojili prvo mesto u grupi ispred Barselone.
Kada smo već kod ovog takmičenja, posebno treba pomenuti i podatak da je “stara dama” uspela da slavi na gostovanju kod Barselone, kada je bilo više nego ubedljivih 0:3.
Ruku na srce, “bjankoneri” nisu na najbolji mogući način startovali u prvenstvu, ali kako vreme prolazi tako i izabranici Andree Pirla pružaju sve bolje partije, što nam bez sumnje najbolje pokazuje i trenutno četvrto mesto na tabeli uz sedam bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Milan ali i meč manjka od ovog tima, pošto će tim iz Torina tek odigrati meč zaostalog kola protiv Napolija, u kom svakako neće imati nimalo lak zadatak.
U prošlom kolu je Juve slavio na jednom izuzetno teškom gostovanju kod Sampdorije, a taj duel je završen rezultatom 0:2, iako je utisak da su “bjankoneri” mogli da dođu i do ubedljivijeg trijumfa.
Na poslednja četiri susreta u svim takmičenjima “stara dama” ima isto toliko trijumfa a zanimljivo je da ni na jednom od tih mečeva izabranici Andree Pirla nisu primili gol, ali i da su poslednji poraz doživeli na gostovanju kod Intera, kome gostuju i ovog puta u okviru polufinala italijanskog Kupa, pa ne treba pominjati koliko motiva imaju fudbaleri “stare dame” na ovom gostovanju, i po svemu sudeći treba istaći da nas očekuje jedan izuzetno zanimljiv dvomeč.

Naš predlog

Sigurno je da će “stara dama” učiniti sve da se revanšira Interu za nedavni poraz u šampionatu, ali će to bez ikakve sumnje biti dosta težak zadatak.
Oba tima žele da ostvare što bolji rezultat u prvom meču polufinala, i mišljenja smo da će zbog toga i Inter i Juventus postići makar po jedan gol na ovom duelu, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.70.
Iz istog razloga vam preporučujemo da probate i sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet odredila koeficijent 1.90.
Sumnjamo da će Juventus dozvoliti sebi da dva puta zaredom doživi poraz na gostovanju kod Intera, zbog čega vam savetujemo da probate sa duplom šansom X2 koju Meridianbet plaća sa sasvim pristojnom kvotom 1.51.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.