Isprati Partizan i uzmi 1500 bonusa za klađenje potpuno besplatno

Mesec januar definitivno neće ostati u lepom sećanju košarkašima Partizana, pošto su uz pet poraza upisali svega dve pobede u svim takmičenjima.
Poslednji poraz u nizu dogodio se u ABA ligi protiv Cedevite Olimpije, a nešto ranije u Evrokupu od Lokomotive Kuban. Sada imaju priliku da se „osvete“ Rusima i vrate na pobednički kolosek i to na svom terenu.
Verujući u crno-bele, Meridian donosi sjajan bonus. Kako bi vam omogućili što bolji užitak u evropskoj košarci, obezbedili su nove bonuse – odmah OVDE možete preuzeti 1.500 DINARA za online klađenje!
Sve što je potrebno – JEDAN KLIK i keš je odmah spreman za korišćenje!
Osim toga, tu je i najveći bonus na broj parova do čak 2000% – dakle idealna kombinacija!
Partizan jeste gotovo kompletan, ali iz nekog razloga, crno-beli ne uspevaju da opravdaju epitet kvalitetne ekipe. Prema rečima Saše Filipovskog, Partizan nema dovoljno “raspoloženih” igrača, ali verujemo da će se crno-beli nakon ova dva poraza “probuditi” i pokazati želju da razuvere sve kritičare i dođu do ovih bodova.
Kako bi savladali ruski tim, moraće zaista da se dobro “preznoje”. Lokomotiva nedavno jeste doživela poraz od evroligaškog Zenita, ali su i te kako parirali favoritima u tom duelu.
Jasno je da Partizan čeka jako težak zadatak, ali crno-beli će morati da daju sve od sebe kako bi ostali u igri za završnu fazu Evrokupa.

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.