Tip dana: Flamengo – Vasko: Nastavlja se velika borba za titulu u brazilskoj Seriji A!

Još samo pet kola je ostalo do kraja brazilske Serije A, i sigurno je da je ovo period kada se odlučuje o šampionu te zemlje, ali i o timovima koji će naredne sezone igrati u Seriji B.
Za vas smo ovog puta pripremili duel između Flamenga i Vaska koji je zakazan za jedan sat i 30 minuta posle ponoći.

Flamengo: Može li ovaj tim da odbrani titulu?

Naravno, bilo je zaista teško očekivati da fudbaleri Flamenga ponove prošlu sezonu kada su između ostalog došli do trofeja u Kopa Libertadoresu, ali i do titule šampiona Brazila.
Aktuelni šampion Serije A se veoma brzo oprostio od bilo kakvih šampionskih ambicija kada je Kopa Libertadores u pitanju pošto su eliminisani od Rasinga još u osmini finala.
U jednom trenutku je Flamengo bio jako daleko i od odbrane titule prvaka Brazila, ali je sada situacija znatno bolja pa se ovaj tim na pet kola pre kraja šampionata nalazi na drugom mestu na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Internacional, koji u ovom kolu putuje na teško gostovanje kod Atletiko Paranensea.
U prošlom kolu su izabranici legendarnog Rožerija Senija odigrali jedan fantastičan meč na gostovanju kod Sport Recifea, a taj duel je završen rezultatom 0:3, uz podatak da je drugoplasirani tim na tabeli veoma rano stigao do vođstva, i na odmor otišao sa dva gola prednosti, pa je Flamengu do kraja samo preostalo da rutinski sačuva rezultat što su fudbaleri ovog tima i učinili.

Vasko: Borba za opstanak do poslednjeg kola!

Kako se prvenstvo približava kraju tako dolazimo do zaključka da je ipak primarni cilj Vaska opstanak u društvu najboljih, što po svemu sudeći neće biti nimalo lak zadatak obzirom da se ovaj tim trenutno nalazi na četrnaestom mestu na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na tim koji će na kraju šampionata napustiti najkvalitetniji rang brazilskog fudbala.
U poslednje vreme izabranici Vanderleja Luksemburga igraju nešto bolje, pa su na tri poslednja susreta bez poraza, a u tom periodu su dva puta remizirali uz jedan trijumf i to na svom terenu protiv Atletiko Mineira, u jednom fantastičnom meču koji je završen rezultatom 3:2.
Na poslednja dva duela slavni brazilski tim je doživeo dva vezana remija, i to prvo na gostovanju kod Palmeirasa, što je svakako jedan sjajan rezultat za ovu ekipu, a onda i u prošlom kolu na svom terenu protiv Bahije, kada nije bilo golova, ali ni previše šansi za postizanje istih.
Što se tiče gostovanja, do sada je Vasko da Gama odigrala šesnaest mečeva van svog terena na kojima su ostvarili samo tri trijumfa, pet remija i čak osam poraza.
Ono što svakako treba naglasiti je podatak da je ova ekipa na poslednjem gostovanju kod Flamenga odigrala jedan fenomenalan meč koji je završen rezultatom 4:4.

Naš predlog

Flamengo prosto nema pravo na kiks u ovom duelu, zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.37.
Domaćin nema šta da čeka i mora od prvog minuta da krene ofanzivno ka golu gostiju, zbog čega vam savetujemo da probate sa prelazom 1-1 za koji je kladionica Meridianbet odredila kvotu 1.95.
Za kraj, savetujemo vam da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.62.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.