Tiket dana (četvrtak, 04.02.2021)

tiket dana

Ponuda je standardna, kada je četvrtak u pitanju, pa izbor baš i nije neki. Ipak, sasvim je dovoljno događaja za sastavljanje tiketa. Mi smo to uradili na ovakav način.

Nordsjeland – Brondbi – T22+ @ 1.93 u Meridiabet

Nastavlja se prvenstvo Danske u fudbalu. Očekuje nas uzbudljiv epilog takmičenja u ovoj državi, a za razliku od prethodnih sezona, kada su o tituli odlučivali uglavnom Mitjiland i FC Kopenhagen, sada je više timova u konkurenciji. U vođstvu su aktuleni šampion Mitjiland i Brondbi sa po 27 bodova, ali je samo dva boda ispod njih Randers. Ne zaostaju puno ni Orhus, Sonderjiland i FC Kopenhagen, pa će i bitka za plej-of biti žestoka. Odmah na startu drugog dela očekuje nas zanimljiv meč u Farumu, Nordsjeland dočekuje Brondbi. Gosti su rešeni da napokon osvoje neki trofej, a titula je svakako prioritet. Na pauzu su otišli pobedom u gostima nad Horsensom, a u pripremnom periodu su imali šarene rezultate. Nordsjeland je bio perfektan za vreme priprema, dobio je sve kontrolne utakmice, ali to ništa ne mora da znači. Oni ne mogu biti zadovoljni sezonom, imaju samo 16 bodova i nalaze se na 8. mestu. trebaće im mnogo bolji učinak da bi bili među prvih šest i igrali u plej-ofu. U prvom susretu ove sezone Brondbi je na svom terenu pobedio Nordsjeland sa 3:2. Očekujemo da gosti i sada budu efikasni, pa je naš predlo igra gost daje dva gola. Za T22+ u kladionici Meridianbet kvota je 1.93.

Lozana – Bazel – GG @ 1.67 u Meridianbet

Posle zimske pauze obe ekipe igraju dosta promenjivo. To posebno važi za Bazel koji je najavljivao pohod na povratak šampionske krune na ”Sent Jakob”, ali je već u prvom meču u 2021. godini doživeo katastrofu na svom terenu protiv ekipe Ciriha. Posle toga su doneli bodove iz Siona, ali su u nedlju ponovo podbacili i jedva spasili jedan poen protiv Lugana. Posle svega je jasno, Bazel nema šampionski tim i ma koliko i Jang Bojs pravio kikseva, Bazelu to neće mnogo značiti sa ovakvim rezultatima. Drugo mesto mora im biti krajnji cilj, pošto i ta pozicija donosi kvalifikacije za Ligu šampiona. Ni nju neće lako odbraniti, za petama su im Lugano, Cirih i Sent Galen, a možda se pojavi još neki konkurent. Lozana se vratila u elitnu diviziju ovog leta, za sada dobro plivaju i ne bi trebalo da imaju problema oko opstanka. Iz 16 utakmica imaju po 5 pobeda i remija, uz šest poraza. U prvom duelu ove dve ekipe Bazel je slavio na ”Sent Jakobu” sa 2:1, a i sada bi trebalo da vidimo golove na obe strane. Za GG u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 1.67.

Braga – Portimonense – 1,2+ @ 1.70 u Meridianbet

Domaćin će okušati da razdvoji na vrhu Sporting i Porto, dve ekipe koje će se, kako sada stoje stvari, boriti za titulu u Portugaliji. Pobedom nad Benfikom u lisabonskom derbiju Sporting se izdvojio na vrhu, a ”Orlove” bacio u drugi plan. Prvi pratilac je Porto, ali ni oni baš ne blistaju. Tu leži šansa za Bragu, tim koji igra konstantno, ali ume da podbaci u derbijima. U ponedeljak je Braga igrala svoj meč u gostima protiv Moreirensea i prikazala sjajnu partiju koju su okončali trijumfom od 4:0. Protiv Portimonensea su veliki favoriti na svom terenu, gosti se bore za opstanak i bodove će tražiti protiv ekipa sličnih sebi. Bragu uskoro očekuje nastavak takmičenja u Ligi Evrope, već 18. februara očekuje ih prvi okršaj u šesnaestini finala protiv italijanske Rome. Do tada će pokušati da održe korak sa vodećim dvojcem, pa ne sumnjamo u pobedu nad Portimonenseom, uz bar dva postignuta gola. Za kombinaciju 1,2+ u kaldionici Meridianbet koeficijent iznosi 1.70.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Meridianbet iznosi 5.48.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.