Tiket dana (subota, 06.02.2021)

tiket dana

Odlična ponuda je pred nama za subotu. Utakmica je na sve strane, neke lige se nastavljaju ovog vikenda, a igraju se i sve koje su ranije počele ili se nisu ni prekidale.

Fulam – Vest Hem – T22+ @ 2.11 u Meridianbet

Gosti na ”Krejven Kotidž” dolaze nakon odlične serije rezultata i tri vezane pobede na strani. Posle trijumfa protiv Evertona, pobedili su i Kristal Palas i Aston Vilu, u vanrednom kolu pre tri dana. Sada su ”Čekićari” blizu zone plasmana u Ligu šampiona. Nalaze se na petom mestu, što svakako može da imponuje četi Dejvida Mojesa. Teško je verovati da mogu završiti među četiri najbolja tima pored Sitija , Junajteda, Liverpula, Totenhema, Lester, Čelsija i ostalih, ali je Vest Hem već pokazao da ima kvalitet za tako nešto. U zimskom prelaznom roku doveden je Džesi Lingard iz Liverpula, kao zamena za Sebastijana Alera koji je prodat Ajaksu, i na svom debiju u londosnskom imu dao dva gola Aston Vili. Vest Hem je favorit i protiv Fulama koji je u očajnoj formi i nije pobedio na poslednjih 11 utakmica. Sve su dalje ”Kolibari” od opstanka i treba im jedna duga serija dobrih rezultat da bi uopšte došli u situaciju da prestignu neku ekipu ispred sebe. Fulam je prvi ispod crte, ali su ekipe ispred njih, a to su u ovom momentu Barnli i Njukasl, udaljene čak osam bodova. U prvom delu sezone Vest Hem je slavio u jednom dramatičnom meču golom Součeka u 90. minutu, a pamtimo promašeni penal Fulama u četvrtom minutu sudijske nadoknade. Gosti imaju odličan napad i očekujemo da postignu dva gola. Za tip T22+ u kladionici Meridianbet dobija se koeficijent 2.11.

Emen – AZ Alkmar – 2,2+ @ 1.62 u Meridianbet

Ekipu iz Alkmara je pademija spečila da prošle sezone uzme titulu, a svi su ih videli na tronu. Pre prekida šampionata Holandije imali su isti broj bodova kao i Ajaks, ali i dve pobede u međusobnim duelima sa ”Kopljanicima”. Ove sezone igraju znatno lošije, i u Erediviziji, ali i u Evropi. Što se domaćeg prvenstva tiče AZ je tek na petom mestu posle 20 odigranih kola, a ispred njih su, uz lidera Ajaks, još i PSV, Vitese i Fejnord. U prošlom kolu AZ je doživeo ubedljiv poraz na svom terenu od Ajaksa, što im je drugi vezani neuspeh na domaćem terenu nakon izgubljene utakmice i od Vitesea. Da sve bude gore, na ta dva meča nisu dali ni gol. Uglavnom, tim iz Alkamara igra bolje na strani, na deset utakmica u gostima nisu izgubili ijednom, a na poslednja dva gostovanja pobedili su i PSV i Fejnord. Po tome je jasno da Emen nema nikakve šanse, oni su ubedljivo poslednji i jedni su tim bez pobede. Sa samo šest osvojenih bodova preti im ispadanje u niži rang, a neophodne bodova da izbegnu najgore moraće da potraže u narednim mečevima. Naš predlog je dvojka, uz dva gola gostiju. Za kombinaciju 2,2+ u kladionici Meridianbet kvota je 1.62.

Fuenlabrada – Almerija – 2 @ 2.55 u Meridianbet

U španskoj Segundi borba za plasman u La Ligu vodi se utroje. Pored Espanjola i Majorke, glavni kandidat je i ekipa Almerije. Andalužani su napravili sjajnu seriju rezultata i sada imaju isti broj bodova sa Kataloncima, a tri manje od tima sa Balearskih Ostrva, s tim da Almerija ima jedan zaostali meč. Pre nekoliko dana Almerija je ispala iz Kupa Kralja, pošto je na svom stadionu u derbiju Andaluzije poražena od Sevilje 1:0. Čini se da su svesno žrtvovali kup takmičenje da bi mogli da se posvete prvenstvu i izbore ulazak u elitu. To potvrđuje i odluka trenera da na klupi ostavi dvojicu najboljih igrača i strelaca Korpasa i Umara Sadika. Fuenladraba igra veoma loše na svom terenu, pobedili su u prve dve utakmice, a onda su vezali 11 mečeva bez trijumfa na svom ”Fernando Tores” stadionu. Trenutno su na 13. mestu, imaju po 6 pobeda i poraza, ali i čak 11 nerešenih rezultata. Pravi su majstori za remije, ali sada im u goste dolazi tim koga interesuje isključibo pobeda. Verujemo da je Almerija bolji sastav, a za trijumf Andalužana u Funelabradi u kladionici Meridianbet kvota iznosi 2.55.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Meridianbet iznosi 8.72.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.