Tip dana: Mančester Junajted – Everton: Ima li “Don Karlo” rešenje za “đavole”?

U subotu je fenomenalna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta pripremili duel koji će biti odigran na “Old Trafordu” gde će fudbaleri Mančester Junajteda dočekati Everton.
Meč između ova dva tima je zakazan za 21 čas.

Mančester Junajted: Mogu li “đavoli” do titule?

Tačno je da Junajted ni ove godine nije konstantan, ali ako sagledamo sve, sigurno je da svi navijači ovog tima imaju pregršt razloga za zadovoljstvo, pošto njihova ekipa igra zaista sjajno, o čemu nam najbolje svedoči i trenutno drugo mesto na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Mančester Siti koji ima težak posao u ovom kolu, pošto u velkom derbiju gostuje kod Liverpula, što će biti i sudar dva poslednja šampiona Engleske.
U prošlom kolu su fudbaleri Mančestera odigrali jedan neverovatno dobar meč na svom terenu u kom su “demolirali” Sautempton sa više nego ubedljivih 9:0.
Ipak, ne treba zaboraviti da su izabranici Ole Gunara Solskjera pre toga na dva vezana meča bili bez trijumfa, i to pošto su prvo doživeli neočekivani poraz na svom terenu protiv Šefilda, a onda i remizirali na gostovanju kod Arsenala, kada nije bilo golova.
Što se tiče mečeva na domaćem terenu do sada su “đavoli” odigrali jedanaest duela na “Old Trafordu” na kojima su ostvarili pet trijumfa, dva remija i čak četiri poraza.
U poslednjem međusobnom duelu protiv Evertona, Junajted je slavio u gostima sa 0:2, ali je utisak da ga ovog puta očekuje daleko teži posao.

Everton: “Karamele” žele u Ligu šampiona!

Kada čujete rečenicu koja počinje sa “trofejni trener” sigurno je prva pomisao Karlo Ančeloti.
Popularni “Don Karlo” sa dosta uspeha predvodi Everton koji se trenutno nalazi na odličnom šestom mestu, ali je sigurno da se time ekipa iz Liverpula neće zadovoljiti, pošto će dati sve od sebe da dođu do plasmana u Ligu šampiona, đto će bez ikakve sumnje biti izuzetno težak zadatak.
U prošlom kolu je Everton odigrao jedan izuzetno dobar meč pošto su slavili na gostovanju kod Lidsa, a taj duel je završen rezultatom 1:2, što je bila četvrta vezana pobeda “karamela” na strani, koji su treći tim po uspešnosti na gostujućim terenima, ali sigurno je da bi sve bilo dosta bolje, kada bi izabranici Karla Ančelotija podjednako dobro igrali i na svom terenu, gde su na deset odigranih mečeva ostvarili četiri trijumfa, dva remija i čak četiri poraza.
Pre tog trijumfa na gostovanju kod Lidsa, Everton je poražen na svom terenu protiv Njukasla, a taj duel je završen rezultatom 0:2.
Treba još pomenuti i to da “karamele” imaju samo četiri boda manjka od četvrtoplasiranog Liverpula koji usput ima i dva boda viška, pa je sigurno da se Everton nalazi u dosta dobroj situaciji kada je borba za plasman u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje u pitanju.
U poslednjem susretu na “Old Trafordu” između Mančester Junajteda i Evertona nije bilo pobednika, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Naš predlog

Bez sumnje nas očekuje jedan i te kako interesantan susret, u kom ipak prednost dajemo domaćoj ekipi koja u fenomenalnom raspoloženju dočekuje ovaj meč nakon kanonade protiv Sautemptona, kada je bilo čak 9:0.
Zbog toga vam toplo preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.64.
Za očekivati je da će i izabranici Karla Ančelotija imati šta da poruče na ovom duelu, pa vam zato predlažemo da probate sa igrom GG koju Meridianbet plaća sa kvotom 1.75.
Za kraj, iz istog razloga vam savetujemo da probate i sa igrom 3+ za koju je Meridianbet odredio kvotu 1.69.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.