Tiket dana (nedelja, 07.02.2021)

tiket dana

Današnja ponuda nije ništa slabija od jučerašnje, čak je možda i bolja i izazovnija. Igra se veliki derbi u Engleskoj, između Liverpula i Mančester Sitija, ali se i u ostalim ligama odigravaju zanimljivi mečevi.

Hofenhajm – Ajntraht – GG3+ @ 1.60 u Meridianbet

Okršaji ove dve ekipe uvek obiluju golovima, ali je poslednjih godina kao pobednik uvek izlazio tim iz Frankfurta. Ajntraht je pobedio na prethodnih pet utakmica protiv Hofenhajma, a na sedam poslednjih tim iz Sinshajma nije ostetio slast pobede. Ona se dogodila još 2017. godine, kada je Hofenhajm trijumfovao na svom terenu minimalnim rezultatom. I u ovaj meč Ajntraht ulazi kao blagi favorit, pre svega zbog fantastične serije rezultata u poslednje vreme. ”Orlovi” iz grada na Majni su bez poraza na osam uzastopnih utakmica u Bundesligi, dok u prethodnih sedam imaju šest pobeda i jedan remi. Uz sve to, izuzetno su efikasni, na četiri utakmice dali su čak 13 golova, što je više od tri po meču. Ionako dobar napad dodatno je pojačanak povratkom Luke Jovića, koji bi mogao da bude i u startnoj postavi na ovom meču. Hofenhajm je imao dve pobede u nizu, obe sa po 3:0, ali je usledilo gostovanje u Minhenu gde su od Bajerna poraženi 4:1. Istim rezultatom oni su pobedili Bavarce jesenas, što je bio jedini poraz Bajerna u 2020. godini. Probudio se opet Andrej Kramarić, Hrvat je postigao pet golova na poslednje tri utakmice i biće najveća opasnost po gol gostiju. Jesenas je Antraht slavio sa 2:1, a gol-gol očekujemo i sada, uz bar tri pogotka ukupno. Za GG3+ u kladionici Meridianbet dobija se kvota 1.60.

Brondbi – Olborg – 1 @ 2.05 u Meridianbet

Već posle prvog kola u drugom delu sezone Brondbi se probio na lidersku poziciju, zahvaljujući neočekivanom porazu Mitjilenda na svom terenu, ali i svom trijumfu u Farumu protiv Nordsjelanda. Ekipa iz predgrađa Kopenhagena sada ima tri boda više od aktuelnog šampiona, ali nas prava uzbuđenja u Danskoj tek očekuju. Odavno liga nije bila izednačenija, pa su pored Brondbija i Mitjilanda u konkurenciji za najviši plasman i FC Kopenhagen, Sonderjisk, Randers i Orhus. Olborg nije u toj grupi, nekadašnji velikan je van zone plej-ofa i pokušaće da u preostalih osam kola uhvati pesto mesto i uđe u doigravanje za titulu i plasman u Evropu. U prošlom kolu su doživeli poraz od FC Kopenhagena i pored vođstva od 2:0, pa sumnjamo da će se oporaviti do meča sa liderom Brondbijem. U prvom delu sezone Olborg je pobedio sa 2:1, a sada će im se Brondbi revanširati. Za jedinicu u kladionici Meridianbet dobija se kvota 2.05.

Istra 1961 – Dinamo Zagreb – 2,2+ @ 1.54 u Meridianbet

Šampion Hrvatske je već dva puta doživeo šok u nastavku sezone, i to oba puta na svom ”Maksimiru”. Prvo ih je pobedila Rijeka sa 2:0, a onda i novajlija Šibenik sa 2:1. Srećom po ”Modre”, dobili su dva derbija, sa Hajdukom u Zagrebu i na gostovanja kod Gorice. Ipak, njihove kikseve iskoristio je Osijek, pa su momci iz grada na Dravi sada na vrhu tabele, sa istim brojem bodova koliko ima i višegodišnji uzastopni šampiona Hrvatske. Biće ovo zanimljiva sezona, ranije je Dinamo u ovo vreme već imao titulu u džepu, ali su im sada Osiječani ozbiljan rival. Već za desetak dana Dinamo igra prvi meč šesnaestine finala Lige Evrope, a njihov rival je ruski Krasnodar. Što se Istre tiče, ekipe iz Pule je vezala tri poraza i trenutno je na poslednjem mestu. Izgubili su od Osijeka, Hajduka i komšija iz Rijeke, pa se ne može reći ni da su imali lak raspored. U Zagrebu je jesenas bilo ča 5:0 za Dinamo, a i sada očekujemo pobedu šampiona, uz bar dva pogotka. Za kombinaciju 2,2+ u kladionici Meridianbet kvota je 1.54.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Meridianbet iznosi 5.05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.