Tip dana: Marsej – PSŽ: Parižani se odavno nisu nalazili u ovakvoj situaciji!

Poslednji meč 24. kola francuske Lige 1 nam donosi duel između Marseja i PSŽ-a.
Meč između ova dva tima je zakazan za 21 čas.

Marsej: Katastrofalne partije u poslednje vreme!

Ekipa sa “Velodroma” je sjajno startovala u ovom šampionatu, ali je utisak da su te dobre partije sa starta prvenstva bile bukvalno i sve dobro što smo videli od ove ekipe u tekućem šampionatu.
Naime, Marsej se trenutno nalazi na devetom mestu na tabeli uz čak petnaest bodova manjka u odnosu na tim koji će naredne sezone igrati u Ligi šampiona, a upravo to i jeste primarni cilj ovog tima.
Na poslednjih pet mečeva ekipa sa “Velodroma” nije upisala trijumf, a u tom periodu su čak tri puta poraženi, uz dva remija.
Poslednji remi ovog tima se desio na gostovanju kod Lansa, kada je bilo 2:2, i trenutno se Marsej nalazi na devetom mestu na tabeli, što apsolutno niko pre početka šampionata nije mogao ni da pretpostavi.
Što se tiče mečeva na domaćem terenu, do sada su fudbaleri Marseja odigrali deset mečeva na “Velodromu” na kojima su ostvarili četiri trijumfa, tri remija i tri poraza.
Ne treba zaboraviti da je Marsej ove sezone nastupao i u Ligi šampiona gde su zauzeli poslednje mesto u svojoj grupi sa samo tri osvojena boda, i sigurno je da su svi navijači ovog tima očekivali više od Marseja, obzirom da ovaj tim pre toga odavno nije igrao u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju.

PSŽ: Očekivali smo dosta više!

U prethodnih nekoliko godina smo navikli da fudbaleri PSŽ-a bez većih problema dođu to titule šampiona Francuske, a to po svemu sudeći neće biti slučaj ovog puta, pošto se tim iz prestonice nalazi na trećem mestu na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Lion koji igra zaista sjajno ove sezone, što su najbolje pokazali i sinoć, kada su bez većih problema na svom terenu savladali Strazbur sa 3:0.
U prošlom kolu su izabranici Maurisija Poketina odigrali jedan izuzetno dobar meč, pošto su na “Parku Prinčeva” bez većih problema savladali Nim sa 3:0.
Ipak, pre toga su Parižani mimo svih očekivanja doživeli poraz na gostovanju kod Lorijena, a taj duel je završen rezultatom 3:2, što je bio već peti poraz za PSŽ u dosadašnjem delu Lige 1, a poznato je da ovaj tim retko kada gubi u najkvalietnijem rangu francuskog fudbala, što je još jedan od pokazatelj da Parižanima ne cvetaju ruže ove sezone.
Kada su u pitanju gostovanja, do sada je aktuelni vicešampion Evrope odigrao jedanaest mečeva van svog terena na kojima su izabranici Maurisija Poketina zabeležili šest trijumfa, dva remija, i tri poraza.

Naš predlog

Ekipi sa “Velodroma” ne cvetaju ruže u poslednje vreme, i mišljenja smo da Parižani ne bi trebalo da imaju previše problema na ovom gostovanju, zbog čega vam savetujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.48.
Sigurno je da bi nam ovaj meč mogao doneti i dosta golova zbog čega vam predlažemo da probate sa igorm 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.48.
Ako se osvrnemo na tradiciju, videćemo da nam mečevi između ovih ekipa uglavnom donese dosta golova, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.20.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.