U čast velikog NFL finala – Meridian ti je spremio poklon 1500 DINARA

Noć između nedelje i ponedeljka donosi nam dugo čekani Superboul, koji, kao i svake godine, podrazumeva pravi spektakl.
Čudna godina je za nama, pitanje je da li će ovogodišnji muzički spektakl biti jednak onom na prethodnom Superboulu, koji je bio jedan od glavnih tema, ali ipak postoje dve stvari koje su sigurne.
Prva je da će Kanzas Siti Čifsi i Tampa Bej Bakanirsi dati “krv, suze i znoj” kako bi došli do titule, a druga je da je kladionica Meridian i ovo puta široke ruke.
To znači da odmah OVDE možeš da preuzmeš 1.500 DINARA BONUSA za online klađenje! Dakle, JEDAN KLIK i keš je spreman za korišćenje.
Ne zaboravi i to da te, samo u Meridianu, čeka i najveći bonus na broj parova – do čak 2000%!
Vratimo se sada našim sportskim junacima. Na jednoj strani, ekipa Endija Rida ima šansu da postane prvi tim sa odbranjenom titulom posle Nju Inglanda 2005. godine, koji je predvodio Tom Brejdi.
Na drugoj strani, upravo će legendarni Brejdi imati priliku da bude učesnik Superboula jubilarni deseti put, verovali ili ne.
Na početku sezone, mnogi nisu verovali da će stići do ovog finala, pošto je izazvao veliki šok kada je prešao u Tampu, ali da li bilo koja ekipa sa njim u timu može da kiksne? Teško.
Osim toga, Tampa će biti prvi tim koji će Superboul igrati na domaćem terenu. Poslednji trofej osvojili su, sada već davne, 2002. godine, pa je vreme da ih Brejdi obraduje.
Ipak, daleko od toga on neće imati kvalitetnog protivnika, ako nikog drugog, tu je Patrik Mahoums, koji je pokazao da je nova NFL zvezda.
Ako ćemo realno, Čifsi jesu favoriti u ovom meču, ali znamo da sport ne donosi baš uvek očekivane rezultate.
Dok čekamo na najnoviji NFL spektakl, kompletnu ponudu klađenja možete pogledati OVDE.

18 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.