Tiket dana (utorak, 09.02.2021)

tiket dana

Još jedan utorak kada je ponuda sasvim solidna. Možda ne baš kao prethodnih, pošto se ne igraju vanredna kola u najjačim ligama, ali materijala za kladioce ima dovoljno.

Barnli- Bornmut – 1 @ 2.40 u Meridianbet

Plasmanom u osminu finala FA kupa i jedna i druga ekipa napravile su dobar rezultat. Posebno to važi za Bornmut, koji je od ove sezone drugoligaš. Barnli nije pobedio na tri prethodne utakmice u Premijer ligi, pa još uvek nije u sigurnoj zoni, mada su tri ekipe sa začelja tabele dosta zaostale i teško je očekivati da bi mogle da sustignu ”Klaretse”, ili neki drugi tim iz donjeg dela tabele. U subotu je Barnli remizirao sa Brajtonom na svom ”Turf Muru”, i stekli smo utisak da su obe ekipe bile zadovoljne takvim ishodom. Momci Šona Dajša imaju lepu šansu da naprave zapažen iskorak u najstarijem fudbalskom takmičenju na svetu, prvi je uslov da eliminišu ”Trešnjice”, a da ih kasnije pogleda i sreća na žrebu. Barnli je u prethodnim kolima eliminisao Fulam na ”Krejven Kotidžu”, i MK Donse u drugom kolu. Što se Bornmuta tiče njima je najbitnije da se vrate u elitu, nebitno na koji način, da li direktno ili posle plej-ofa. Međutim, ne ide im najbolje u poslednje vreme. Imali su niz od četiri uzastopna poraza koji su prekinuli prethodnog vikenda trijumfom nad Birmingemom od 3:2. Sada su na 6. mestu, poslednjem koje vodi u doigravanje, a dve ekipe koje predvode karavan već su dosta umakle. U prethodna dva kola FA kupa izbacili su nižerazredne klubove, prvo Oldam, a onda i Krouli Taun. Barnli je dobio prethodna četiri međusobna duela sa Bornmutom, pa verujemo da će i ovaj, sada kada ih deli jedan rang. Za jedinicu u kladionici Meridianbet dobija se kvota 2.40.

Empoli – Peskara – 1/1,2+ @ 2.69 u Meridianbet

Sastaju se prva i poslednja ekipa na tabeli Serije B. Iskusni kladioci savetovaće vas da izbegavate takve mečeve, pošto se tada najčešće dešavaju iznenađenja, ali mi smatramo da je to samo urbana legenda. Empoli je mnogo bolji od Peskare koja je poražena na četiri poslednje utakmice, na kojima je dala samo jedan gol. Empoli je bez poraza na 15 prethodnih utakmica, a u poslednje dve na svom terenu bio je ubedljiv protiv Frozinonea i Salernitane. Sve je u ovom klubu podređeno povratku u elitu i za sada je sve pod kontrolom. Empoli je na čelu tabele sa 42 boda, šest više od tri ekipe koje ga prate. Ipak, opuštanja ne sme da bude, to su samo dve utakmice, a sigurno je da žele da izbegnu doigravanje koje uvek donose neko iznenađenje. U prethodnoj sezoni Peskara je uzela bod Empoliju u gostima, ali je jesenas Empoli pobedio u Peskari sa 2:1. Gosti su poslednji sa samo 16 bodova i predstoji im žestoka borba za očuvanje statusa u Seriji B. Ovde jedinica ne bi smela da dođe u pitanje, a mi ćemo koeficijent pojačati prelazom i golovima. Za kombinaciju 1/1,2+ u kladionici Meridianbet kvota je 2.69.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Meridianbet iznosi 6.46.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.