Tip dana: Juventus – Inter: Ko će u polufinale italijanskog Kupa?

U utorak nas očekuje pregršt zanimljivih susreta a za vas smo ovog puta pripremili revanš meč polufinala italijanskog Kupa u kom će Juventus na svom terenu dočekati Inter.
Prvi susret između ova dva tima koji je odigran na stadionu “Đuzepe Meaca” je završen pobedom “stare dame”, pa je sigurno da nas očekuje izuzetno zanimljiv susret.
Duel koji je još poznat i pod nazivom “Derbi Italije” je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Juventus: Sjajne partije “stare dame” u poslednje vreme!

Nakon ne baš najboljeg starta šampionata, utisak je da kako vreme prolazi tako i aktuelni šampion pruža sve bolje partije.
Naime, “stara dama” se trenutno nalazi na trećem mestu na tabeli uz sedam bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Milan, ali ono što posebno treba naglasiti je da izabranici Andree Pirla imaju meč manjka u odnosu na sve timove iz najkvalitetnijeg ranga italijanskog fudbala, pošto tek trebaju da odigraju meč sa Napolijem.
U prošlom kolu je Juventus odigrao jedan sjajan meč na svom terenu u kom su bez većih problema savladali Romu, i tako pretekli ovu ekipu na tabeli koja je pre tog duela bila na trećem mestu.
Što se tiče italijanskog Kupa, “stara dama” je prošle sedmice odigrala sjajan meč na gostovanju kod Intera u kom su slavili sa 1:2, i sigurno je da imaju lepu zalihu pred revanš koji je na programu večeras.
Naravno, ne treba zaboraviti da Kristijano Ronaldo i drugari u sjajnom raspoloženju dočekuju ovaj susret pošto na šest poslednjih susreta u svim takmičenjima ima isto toliko trijumfa, uz samo jedan primljen gol, što je svakako podatak koji zaslužuje svaku pohvalu.

Inter: Mogu li “neroazuri” do plasmana u finale?

Po mnogim mišljenjima, fudbaleri Intera su najozbiljniji kandidati za naslov prvaka u Italiji, iako se trenutno nalaze na drugom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na Milan.
Ipak, ne treba zaboraviti da izabranici Antonija Kontea imaju daleko širi roster što bi moglo da bude presudno, pošto će i Milan, Inter i Juventus u narednom periodu igrati makar dva meča nedeljno.
U prošlom kolu su “neroazuri” posle sedam godina došli do trijumfa na gostovanju kod Fiorentine, a taj duel je završen rezultatom 0:2, što je bila druga uzastopna pobeda Intera posle onog remija na gostovanju kod Udinezea, kada nije bilo golova.
Inače, i Inter je dosta popravio svoju igru u zadnjoj liniji tima što nam najbolje pokazuje podatak da “neroazuri” na četiri poslednja susreta u Seriji A nisu primili nijedan gol, a poznato je da je upravo igra u odbrani bila najveći problem na startu šampionata.
Što se tiče gostovanja, do sada je milanski gigant odigrao deset mečeva na strani na kojima je ostvario šest trijumfa, čak četiri remija i samo jedan poraz i to na gostovanju kod Sampdorije, kada je bilo 2:1.

Naš predlog

I meč koji je odigran sredinom prošle nedelje nam je doneo dosta uzbuđenja, a nema nikakve sumnje da će to slučaj biti i ovog puta.
Mišljenja smo da ponovo neće izostati golovi, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.80.
Takođe, treba očekivati da jedan i drugi tim postigne makar po jedan gol na ovom polufinalnom susretu, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG koju Meridianbet plaća sa kvotom 1.62.
Za kraj, pošto gosti moraju da idu na trijumf, za očekivati je da ostanu neporaženi na ovom duelu, i zato vam savetujemo da probate sa duplom šansom X2 za koju je Meridianbet odredio koeficijent 1.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.