Derbi dana: Mančester Siti – Totenhem: Ima li Žoze Murinjo rešenje za zahuktale “građane”?

U subotu je fenomenalna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali jedan od najzanimljivijih, ali vrlo verovatno i derbi vikenda, pošto će Mančester Siti na svom terenu dočekati Totenhem.
Duel između ove dve sjajne ekipe je zakazan za 18 časova i 30 minuta.

Mančester Siti: Fenomenalne partije “građana” u poslednje vreme!

Malo ko je očekivao da će izabranici Pepa Gvardiole pružati ovoliko dobre partije nakon katastrofalnog starta šampionata.
Naime, popularni “građani” se trenutno nalaze na prvom mestu na tabeli uz čak pet bodova viška u odnosu na Mančester Junajted, a ono što i te kako treba napomenuti je Mančester Siti ima i meč manjka u odnosu na svog gradskog rivala pa bi ta prednost vrlo lako mogla da bude i još veća.
U prošlom kolu su “građani” odigrali još jedan sjajan susret pošto su u duelu dve verovatno i najkvalitetnije engleske ekipe u ovom trenutku, slavili na gostovanju kod Liverpula i to sa više nego ubedljivih 1:4.
Mora se priznati da je to bio pravi fudbalski čas izabranika Pepa Gvardiole, koji nije krio zadovoljstvo nakon tog duela.
Inače, ne treba zaboraviti da ovaj tim uskoro očekuje i dvomeč u okviru osmine finala Lige šampiona, pošto će Siti ukrstiti koplja sa Borusijom iz Menhengladbaha, i kada se sve sabere i oduzme deluje da su izabranici Pepa Gvardiole imali dosta sreće na žrebu.
Što se tiče mečeva na svom terenu do sada je Siti odigrao jedanaest mečeva na svom “Etihadu” na kojima su ostvarili osam trijumfa, dva remija i samo jedan poraz.
Sigurno je da će izabranici Pepa Gvardiole dati sve od sebe i da se revanširaju “pevcima” za poraz u prvom delu sezone kada je bilo 2:0.

Totenhem: Ima li Murinjo rešenje za lidera na tabeli?

Ako smo u nešto sigurni kada su u pitanju partije Totenhema u ovoj sezoni to je svakako činjenica da ovaj tim može da pobedi bilo koga u Premijer ligi, ali nažalost, i od bilo koga da izgubi, čega smo u ovom šampionatu bili svedoci baš dosta puta.
Trenutno se izabranici Žozea Murinja nalaze na šestom mestu na tabeli i kako sada stvari stoje deluje da će ekipa iz Londona jako teško doći do plasmana u Ligu šampiona, što bez ikakve sumnje i jeste primarni cilj “pevaca” kada je ova sezona u pitanju.
Tek u prošlom kolu je Totenhem nakon tri vezana susreta došao do trijumfa, i to pošto su na svom terenu bez većih problema savladali Vest Bromvič Albion sa 2:0.
Nažalost, pre toga je londonska ekipa doživela tri vezana poraza, a u tom periodu izabranici Žozea Murinja su postigli samo jedan gol, što možda najbolje odslikava koliko loše Totenhem igra u poslednje vreme.
Ruku na srce, mora se priznati da ni raspored nije bio baš najbolji, ali u svakom slučaju “pevci” imaju jako težak posao da u nastavku šampionata pokušaju da nadoknade ogromnu prednost koju imaju ekipe koje se bore za plasman u Ligu šampiona.
Naravno, ne treba zaboraviti da je u posednjem međusobnom susretu između ove dva tima slavio Totenhem, a taj duel je završen rezultatom 2:0.

Naš predlog

Pre svega, treba pomenuti podatak da Mančester Siti na tri poslednja međusobna susreta nije slavio u duelu protiv Totenhema, a na dva poslednja meča su slavili izabranici Žozea Murinja, što je svakako nešto što ne bi trebali da zanemarite pri prognozi za ovaj susret.
Iako “građani” igraju fenomenalno u poslednje vreme, mišljenja smo da će ekipa iz Londona ipak nekako odoleti u Mančesteru, pa vam hrabro savetujemo da probate sa duplom šansom X2 koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 2.85.
Naravno, ni golovi ne bi trebalo da izostanu na ovom duelu, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju Meridianbet plaća sa kvotom 1.65.
Za kraj, imamo jednu poprilično hrabru prognozu, a to je da će gosti iz Londona postići makar dva gola na ovom susretu, za šta je kladionica Meridianbet pripremila neverovatan koeficijent koji iznosi 4.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.