Tiket dana (subota, 13.02.2021)

tiket dana

Danas je dan prepun zanimljivih utakmica, a izdvajaju se dva velika derbija. U Engleskoj se sastaju Mančester Siti i Totenhem, dok u Italiji igraju Napoli i Juventus. Pored ta dva terena uzbudljivo će biti i na mnogim drugim.

Dortmund – Hofenhajm – 4+ @ 1.90 u Meridianbet

Posle novog poraza, ovog puta u Frajburgu, jasno je da ”Milioneri” nemaju šampionski potencijal. Ono što navijače može da raduje je činjenica da su se u ovoj, za sada ne tako sjajnoj sezoni, najviše dokazali mladi fudbaleri. Pre svih mislimo na Džejdona Sanča i Erlinga Halanda, ali i na tinejdžera Jusufu Mukoka, koji sa samo 16 godina već igra značajnu ulogu i bio je strelac već dva puta. Dortmund je sada van zone plasmana u Ligu šampiona i povratak u istu biće im prvi zadatak. Posle utakmice sa Hofenhajmom, koji se takođe ne može pohvaliti dobrom formom, očekuje ih nastavak Lige šampiona, a njihov rival u osmini finala je španska Sevilja. U Andaluziji igraju već u sredu i taj meč je izuzetno bitan za Borusiju. Možda Hofenhajm tu treba da traži svoju šansu, ali i njih očekuju evropske obaveze. U četvrtak igraju u Ligi Evrope, a moraju na put u Norvešku, gde ih čeka ekipa Moldea. Hofenhajm je izgubio dve prethodne utakmice u prvenstvu, od Bajerna i Ajntrahta, a primio je čak sedam golova. Prošle sezone Hofenhajm je slavio u Dortmundu sa neverovatnih 4:0, ali su se ”Milioneri” revanširali jesenas minimalnom pobedom u Sinshajmu. Domaćin je favorit, ali se nikad ne zna sa Dortmundom, pa je bolje igrati na golove, njih će bar biti u izobilju. Za 4+ u kladionici Meridianbet kvota je 1.90.

Altah – Rapid – 2,2+ @ 1.78 u Meridianbet

Ne ide domaćem timu nikako u austrijskoj Bundesligi. Zimus su se dobro pojačali, ali opet gube u seriji. U poslednje četiri utakmice u prvenstvu pobedili su samo Šturm na svom terenu, a izgubili od Salcburga, Tirola i Admire. Altah jeste poslednji na tabeli, ali daeko od toga da je u izgubljenoj situaciji. Ne samo da je zaostatak za ekipa ispred nih minimalan, već će se nakon regularnog dela prvenstva tabela podeliti na plej-of i plej-aut, pa će tada u direktnim sudarima sa sebi ravnim ekipama odlučivati o svojoj sudbini. Rapid se nada da može prekinuti višegodišnju dominaciju Salcburga. Nije to nemoguće, ekipa iz Mocartovog grada je slabija nego lane, dešava se da da kiksira, ali moraju i Bečlije da neuspehe svedu na najmanju moguću meru. Za sada u tome uspevaju, pobedili su sva četiri puta od nastavka sezone i sada zasotaju samo jedan bod za Salcburgom. U dva prethodna kola imali su teške ispite, gostovali su u Linci i dočekali Volfsberger, ali su oba meča dobili, doduše sa samo golom razlike. Protiv Altaha su jesenas slavili sa 3:1 u Beču, a očekujemo da i sada budu bolji. Naš predlog je dvojka uz dva gola gosta. Za 2,2+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 1.78.

Barselona – Alaves – 1,2+ @ 1.57 u Meridianbet

Ne znamo da li su se Katalonci oprostili od titule, ali je prednost Atletika od osam bodova, uz meč manje odigran, izgleda prevelika. Od Barse je više bodova sakupio i Real, s tim da Madriđani imaju utakmicu više. Prošle sedmice je Barsa uspela da izvuče pobedu na ”Benito Viljamarinu” u Sevilji, pobedivši Betis sa 3:2. Novo gostovanje u glavnom gradu Andaluzije nije bilo tako uspešno za njih, u sredu su, u prvoj utakmici polufinala Kupa Kralja izgubili od Sevilje sa 2:0. Pred njima je okršaj sa Alavesom, a u mislima im je, sigurni smo, Pari Sen Žermen, protiv koga igraju u utorak u prvom meču osmine finala Lige šampiona. Alaves je jesenas zadužio Barsu, u Vitoriji je bilo 1:1, pa verujemo da im Mesi i društvo to nisu zaboravili. Ekipa Ronalda Kumana ima dosta kadrovskih problema, ali sve to mora da zaboravi jer je sada presudni deo sezone. U narednim danima Barselona bi mogla da ostane bez šanse za trofej u svim takmičenjima u kojima nastupa, ali bi mogla i da napravi veliki korak ka osvajanju bar nekog. Alaves je posle tri uzastopna poraza uzeo četiri boda u dva prethodna kola, a nije primio nijedan gol. Kod Hetafea su igrali 0:0, a minimlanim rezultatom su savladali Valjadolid i sada mnogo lakše dišu jer su npustili zonu ispadanja, u koju su girnuli Valjadolid. I pored svih problema Barselona je favorit, a uz jedinicu očekujemo bar dve lopte u mreži Baskijaca. Za 1,2+ u kladionici Meridianbet kvota je 1.57.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Meridianbet iznosi 5.31.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.