Tip dana: Inter – Lacio: Mogu li “neroazuri” da iskoriste kikseve Milana i Juventusa?

Poslednji meč nedeljnog programa 22. kola italijanske Serije A se igra u Milanu gde će Inter na stadionu “Đuzepe Meaca” dočekati Lacio.
Duel između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Inter: Pobeda donosi prvo mesto na tabeli!

Ne treba više ni ponavljati da je primarni cilj Intera “Skudeto”, a po poslednjim informacijama koje nam stižu iz Italije, ukoliko se to ne desi ove sezone, Antonio Konte više neće biti trener “neroazura” pošto mu je uprava postavila ultimatum.
Sve je kulminiralo nakon eliminacije od Juventusa u polufinalu italijanskog Kupa, i to pošto su u dvomeči “bjankoneri” bili bolji na “Đuzepe Meaci” sa 2:1, a sredinom prošle nedelje su ove dve ekipe odigrale meč bez golova, čime je Inter završio svoje učešće u Kupu Italije.
Ipak, sigurno je da izabranici Antonijia Kontea u sjajnom raspoloženju dočekuju ovaj meč Serije A, pošto su u subotu i Juventus i Milan kiksnuli, pa bi “neroazuri” trijumfom na ovom duelu mogli da dođu i do prvog mesta na tabeli.
U prošlom kolu je prošlogodišnji vicešampion ostvario veoma važan trijumf na gostovanju kod Fiorentine, gde su slavili posle čak sedam godina, a taj duel je završen rezultatom 0:2.
Ono što takođe treba naglasiti kada je ovaj duel sa Lacijom u pitanju je podatak da će Antonio Konte posle dosta vremena moći da računa na sve fudbalere, koji će svakako imati ogroman motiv pošto trijumf donosi prvo mesto na tabeli

Lacio: Rimljani su u fantasičnoj formi!

Nisu na najbolji način izabranici Simonea Inzagija startovali u ovom šampionatu, ali je utisak da su sve to popravili u poslednje vreme, pošto je inače Lacio ekipa koja se nalazi u najboljoj formi od svih dvadeset ekipa, a to nam najbolje pokazuje podatak da su Rimljani na šest poslednjih mečeva zabeležili isto toliko trijumfa, pa se u ovom trenutku nalaze na šestom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i petoplasirana Roma, ali i četvrotplasirani Napoli.
U prošlom kolu su izabranici Simonea Inzagija odigrali još jedan izuzetno dobar meč u kom su na svo terenu slavili protiv Kaljarija, a taj duel je završen rezultatom 1:0, što je pravo čudo, ozbirom da su Rimljani propustili nekoliko neverovatnih prilika za postizanje gola.
Prošlo je mesec i po dana od kako Lacio poslednji put nije pobedio u Seriji A, a naravno treba naglasiti da su Rimljani u tom periodu doživeli jedan poraz i to od Atalante u okviru četvrtfinala italijanskog Kupa koju su odmah nakon toga bez većih problema savladali u prvenstvu a taj duel je završen rezultatom 1:3.
Inače, kada je u pitanju poslednji međusobni susret između Intera i Lacija, ova dva tima su podelili bodove, dok je pre toga Lacio slavio na svom terenu sa 2:1.

Naš predlog

Veliko je pitanje kako će Inter ovog puta odigrati pod pritiskom, sa čime u dosadašnjem delu šampionata nisu znali da se nose.
Ipak, deluje da izabranici Antonija Kontea neće propustiti i ovu priliku, zbog čega vam savetujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.89.
I Rimljani igraju sjajno u poslednje vreme i mišljenja smo da će i oni postići makar jedan gol na stadionu “Đuzepe Meaca” pa vam savetujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Meridianbet odredila koeficijent 1.66.
Za kraj, iz istog razloga vam savetujemo da probate sa igrom 3+, što je nekako i naš najsigurniji predlog. Kladionica Meridianbet ovu igru plaća sa kvotom 1.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.