Tiket dana (ponedeljak, 15.02.2021)

tiket dana

Više nećemo ni ponedeljkom oskudevati u ponudi, vraćaju se evropski kupovi, pa će mnogo ekipe koje budu nastupale četvrtkom svoje prvenstvene utakmice igrati ponedeljkom. Ni ovaj nije loš što se ponude tiče.

Vest Hem – Šefild Junajted – 1,0-3 @ 2.49 u Meridianbet

Gosti iz Šefilda se uzdaju u čudo koje bi moglo da ih ostavi u eliti i treću sezonu uzastopno. Mi ne verujemo da se čuda tako često događaju, pa je najrealnije da se ”Oštrice” sledeće sezone takmiče u Čempionšipu. Izgleda da se tim iz Jorkšira prekasno setio da zna da igra fudbal, pa je u prethodnih devet utakmica pobedio na šest, mada su tri pobede bile u FA kupu i to protiv rivala iz nižih rangova takmičenja. Ipak, uspeli su da pobede u Premijer ligi Njukasl, Vest Brom i Mančester Junajted, što je senzacija sama po sebi, pa se svi pitaju šta se događalo sa ekipom Krisa Vajldera do sada? Vest Hem može sasvim da bude zadovoljan dosadašnjim učinkom. ”Čekićari” se nalaze na šestom mestu, a samo bod ih deli od zone plasmana u Ligu šampiona. Hoće li Dejvid Mojes uspeti ono što drugim menadžerima Vest Hema nije pošlo za rukom, ostaje da vidimo, ali smatramo da bi plasman u Evropu bio sasvim dovoljan. Konkurencija za prva četiri mesta je neverovatna, a ne deluje nam da ”Čekićari” imaju potreban kvalitet. Kada su se ove dve ekipe jesenas sastale na ”Bramal Lejnu” Vest Hem je slavio golom Sebastijana Alea. Francuz je sada u Ajaksu, ali se u januaru stigao Džesi Lingard. Recimo još da su obe ekipe igrale u osmini finala FA kupa, Vest Hem je izgubio u Mančesteru od Junajteda, dok je Šefild pobedio Bristol Siti i plasirao se među osam najboljih. Očekujemo ponovo pobedu Vest Hema i još jednom sa malo golova. Za kombinaciju 1,0-3 gola u kladionici Meridianbet kvota je 2.49.

Bajern – Arminija – 1,GG @ 2.42 u Meridianbet

Bavarci s osvojili šestu uzastopnu titulu u takmičenju u kom su nastupali. Hansi Flik, trener Bajerna, ima više trofeja sa timom iz Minhena nego što je doživeo poraza na klupi istog. Sve su to neverovatni podaci, i o njima će se pričati u budućnosti kao o dostignuću koje će teško neko ponoviti. Ove sezone to neće poći za rukom ni Bajernu. Ispali su već iz Kupa Nemačke, ali je to, ipak, najmanje bitno takmičenje od svih ostalih. U četvrtak su po četvrti put u svojoj istoriji postali klupski prvaci sveta. U Kataru su u finalu pobedili meksički Tigres, a jedini strelac bio je Benjamin Pavar. Bajern je bio bolji tokom celog meča, ali je, eto, samo jedno savladao odličnog golmana Meksikanaca Guzmana, koji je, ruku na srce, malo pripomogao kod jedinog gola. Sada se vraćaju na domaću scenu gde su već stekli solidnu bodovnu prednost u odnosu na rivale. Uskoro se nastavlja i Liga šampiona, za njih kroz osam dana, a igraće dvomeč protiv Lacija. O Arminiji samo par reči, novajlija želi opstanak, a za to su mu neophodni bodovi. Vezali su dva poraza, primivši čak osam golova od Ajntrahta i Kelna. Bajern će pobediti u slavljeničkoj atmosferi, a mali umor domaćina gosti bi mogli da iskorite i postignu bar gol, kao što su to učinili i na prvom odmeravanju snaga u Bilefeldu, kada je Bajern pobedio sa 4:1. Uz jedinicu dodajemo i igru gol-gol, a kvota za ovakav predlog u kladionici Meridianbet iznosi 2.42.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Meridianbet iznosi 6.02.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.