Tip dana: Verona – Parma: Mogu li “krstaši” konačno do trijumfa?

U ponedeljak je nešto slabija ponuda nego što je to slučaj bio u prethodnih nekoliko dana a za vas smo ovog puta pripremili poslednj meč 22. kola italijanske Serije A, u kom će Verona na svom terenu dočekati Parmu koja se nalazi u ogromnim problemima.
Duel između ova dva tima je zakazan za 21 čas.

Verona: Primarni cilj je već ostvaren!

Iako je velika većina ljudi mislila da je prošla sezona bila slučajnost, i da će se već u ovom šampionatu ekipa iz grada ljubavi grčevito boriti za opstanak, izabranici Ivana Jurića su nam ove godine pokazali da polako ali sigurno stasavaju u jednog stabilnog prvoligaša, koji će ako sve teče po planu u nekoj od narednih sezona moći da razmišlja i o eventualnom plasmanu u Ligi Evrope.
Naime, trenutno se ekipa iz grada ljubavi nalazi na devetom mestu na tabeli uz čak petnaest bodova viška u odnosu na tim koji se nalazi na mestu koje vodi u Seriju B, pa je sigurno da već sada slobodno možemo reći da je Verona gotovo prebrinula sve svoje brige oko opstanka, i da do kraja šampionata mogu da igraju rasterećeno.
Nažalost, u protekla dva kola su izabranici Ivana Jurića doživeli dva poraza i to prvo na gostovanju kod Rome, a onda i na gostovanju kod Udinezea, ali opšte poznato je da tim iz grada ljubavi daleko bolje igra na svom terenu gde su do sada odigrali deset mečeva na kojima su ostvarili pet trijumfa, dva remija i tri poraza.
Pre ta dva poraza, Verona je odigrala možda i najbolji meč ove sezone pošto su na svom terenu bez većih problema savladali favorizovani Napoli, a taj duel je završen rezultatom 3:1.

Parma: Niko ovo nije očekivao!

Utisak je da ni oni najveći pesimisti nisu mogli da očekuju da će fudbaleri Parme pružati ovoliko loše partije u ovogodišnjem izdanju italijanske Serije A.
Naime, ekipa sa stadiona “Enio Tardini” se trenutno mimo svih očekivanja nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli italijanske Serije A sa svega trinaest osvojenih bodova, što je zaista premalo.
U prošlom kolu su izabranici Roberta D'Averse doživeli novi poraz i to na svom terenu od Bolonje, kada je bilo više nego ubedljivih 0:3, što je sasvim sigurno posebno teško palo svim navijačima ovog tima, koji je ruku na srce imao izuzetno dobar prelazni rok.
Neverovatno zvuči podatak da je Parma svoj poslednji trijumf ostvarila još krajem novembra kada su slavili na gostovanju kod Đenove, a taj meč je završen rezultatom 1:2.
Ne treba naravno zanemariti ni to da je tim sa stadiona “Enio Tardini” do sada postigao samo četrnaest golova, po čemu su ubedljivo najslabiji tim u Seriji A.
Što se tiče gostovanja, izabranici Roberta D'Averse su do sada odigrali deset mečeva van svog terena na kojima su ostvarili samo jedan trijumf, i to taj pomenuti protiv Đenove kada je bilo 1:2, dok su pored toga bivše “mlekadžije” čak šest poraza, ali i tri remija.

Naš predlog

Verona i ove godine pruža izuzetno dobre partije, dok su bez ikakve sumnje gosti iz Parme ubedljivo najneprijatnije iznenađenje ovogodišnjeg izdanja italijanske Serije A.
Ipak, valja priznati da su se izabranici Roberta D'Averse dobrano pojačali u ovom prelaznom roku i utisak je da kad tad to mora da ispliva na površinu a smatramo da je ovaj duel idealna prilika za to zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate duplu šansu X2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.65.
Za one nešto hrabrije, savetujemo vam da probate sa čistom 2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila sjajnu kvotu koja iznosi 3.70.
Za očekivati je i da ovo bude jedan duel sa dosta golova, zbog čega vam savetujemo da probate sa igro 3+ koju Meridianbet plaća sa kvotom 2.18.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.