Tiket dana (subota, 20.02.2021)

tiket dana

Maksimalna ponuda nas očekuje danas, a treba samo biti obazriv i izbeći potencijalne mine, a nije da ih nema. Evo našeg predloga.

Ajntraht – Bajern – GG4+ @ 1.93 u Meridianbet

Derbi kola nemačke Bundeslige igra se u Frankfurtu. Ajntraht je jedina ekipa bez poraza u 2021. godini, a odličnim rezultatima tim iz grada na Majni je stigao do deobe treće pozicije sa Volfsburgom. S obzirom da su ”Vukovi” slavili u Bilefeldu, u uvodnom meču kola, Ajntraht je pao na četvrto mesto. Ipak, i ta pozicija vodi u Ligu šampiona, a to je prioritetni cilj ekipe Adija Hitera. Bajern je osvojio i šestu uzastopnu titulu u takmičenjima u kojima je nastupao. Postali su Bavarci po četvrti put u svojoj istoriji klupski prvaci sveta, a taj trijumf u Kataru koštao ih je pobede nad Arminijom u prošlom kolu. Malo umor, malo emotivna ispražnjenost, pa je tim iz Bilefelda odneo bod sa ”Alijanc arene”, postigavši čak tri gola u Minhenu. Prethodno ostovanje u Frankfurtu nije se dobro završilo za Bajern. U prošloj sezoni, u jesenjem delu, Ajntraht je slavio sa 5:1, pa je taj rezultat došao glave treneru Niku Kovaču. Ispostavilo se da su ”Orlovi” učinili uslugu Bavarcima pošto se Hansi Flik odlično snašao i preporodio Bajern od tog trenutka. Jesenas je Bajern sa pet golova ispratio Ajntraht, a i sada očekujte mnogo golova. Obe ekipe igraju napadački fudbal, stvaraju dosta šansi i daju dosta golova. Naš predlog je 4+ uz gol-gol. Za igru GG4+ u kladionici Meridianbet kvota je 1.93.

Barnli – Vest Brom – 1,0-3 @ 2.90 u Meridianbet

Domaćin je u mnogo boljoj poziciji od gosta, kada je borba za opstanak u pitanju. Čak bi se reklo da šanse ekipe iz Birmingema da provedu još jednu godinu u eliti praktično ne postoje, ali su se ranije dešavale i veće senzacije, pa da unapred ne otpisujemo Vest Brom. Sem Olerdajs je malo toga pozitivnog doneo Vest Bromu, osim što ih proklinju kladioci širom sveta. Povratnik u Premijer ligu gubio je utakmice u seriji, ali je zato ostajao neporažen u duelima sa Čelsijem, Mančester Sitijem, Liverpulom i, u prethodnom kolu, sa Mančester Junajtedom. To im nije mnogo pomoglo da umaknu iz zone ispadanja, u kojoj su, praktično, od starta sezone. Barnli je imao loš početak, ali se kasnije popravio. Ekipa ”Klaretsa” je bez poraza u tri prethodne utakmice u Premijer ligi, uz jednu pobedu i dva remija. U zaostalom meču igrali su nerešeno sa Fulamom, što i nije loše jer nisu dozvolili direktnom konkurentu da im se približi. U prvom delu sezone Vest Brom i Barnli su igrali 0:0, a sada smatramo da bodovi ostaju na ”Turf Muru”, ali da golova ponovo neće biti mnogo. Predlažemo jedinicu i 0-3 gola, a zaovu kombinaciju se u kladionici Meridianbet dobija koeficijent 2.90.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Meridianbet iznosi 5.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.