Podrži Orlove na putu ka EP – OVDE preuzmi 1500 RSD bonusa i gledaj meč sa Švajcarcima

Nije tajna da svi uživamo u NBA ligi i Evroligi, ali reprezentativna košarka je zaista nešto posebno!
A, kako i ne bi bila, kada na terenu konačno gledamo naše “Orlove”?!
Košarkaši Srbije počeli su pohod na Evropsko prvenstvo, a nakon utakmice protiv Gruzije, sledi i drugi izazov – selekcija Švajcarske.
Iako igra bez mnogo važnih igrača, jasno je da Srbija uvek predstavlja velikog favorita. Verujemo da će i ovog puta doći do pobede, a ako delite naše mišljenje, Meridian vam pruža priliku da podržite naše košarkaše na najbolji mogući način.
Uz to, možete i ozbiljno da zaradite. Pitate se kako?
Najpre kliknite OVDE, onda preuzmite bonus za sportsko klađenje u iznosu od čak 1.500 DINARA, pa na kraju pokažite malo znanja o evropskoj košarci.
Ne, nije nikakva greška u pitanju, samoJEDAN KLIK je dovoljan i keš je spreman za korišćenje!
Uz malo sreće, možda baš vi postanete novi Meridianov milioner, ali ne zaboravite još jednu važnu stvar! Na istom mestu čeka vas i fantastičan bonus na parove – do čak 2000%.
Dakle, svi uslovi su ispunjeni.
Ne sumnjamo da će nas “Orlovi”, predvođeni selektorom Igorom Kokoškovim ponovo obradovati, te počastiti sjajnim akcijama, prepoznatljivim driblinzima i na kraju i pobedom, pa zašto im ne bismo uzvratili na sličan način?
Ono što je posebno zanimljivo jeste što ćemo i ovog puta gledati mnogo igrača koji nastupaju u ABA ligi, pa je vreme da se naviknemo na neke nove “Orlove”.
Cilj je jasan – plasman na Evropsko prvenstvo u, doduše, pomalo čudnim okolnostima, a do tada, kompletnu ponudu klađenja pogledajte OVDE.


Pridružite se našoj

>>> Viber grupi za klađenje <<<

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*