Uzmi 50.000 DINARA odmah sada od Meridiana – uslov već ispunjavaš

Giveaway Banner Template Design For Social Media Post. Gift Offer Banner, Giveaways Post And Winner Reward In Contest, Prize In Boxes. With Blue Color

Sve ponovo pršti od fudbala! Osim što su vikendi tradicionalno rezervisani za sport i najjače evropske fudbalske lige, od sada i preko radne nedelje možemo da uživamo u kvalitetnim mečevima jer su na programu dva najveća klupska takmičenja – Liga šampiona i Liga Evrope.
A upravo je ovaj fudbalski period bio i povod da sportska kladionica Meridian organizuje novo takmičenje koje vam donosi neodoljive nagrade!
Prvu nagradu možeš da preuzmeš odmah sada, i to – BEZ USLOVA!
Jedan klik OVDE i čeka te čak 1.500 DINARA za online klađenje, a onda…
Sve što je potrebno jeste da pogodiš NAJVEĆU KVOTU i budeš najbolji u onome u čemu već uživaš.
Spektakularni keš bonusi spremni su za najbolje, a nagradni fond od 50.000 DINARA i te kako je dobar razlog da učestvuješ u vrhunskom takmičenju.
Ovu atraktivnu novčanu nagradu podeliće čak pet igrača i to: 1. mesto ostvaja 25.000 RSD, 2. mesto 15.000 RSD, 3. mesto 5.000 RSD, dok će 4. i 5. mesto osvojiti keš bonus od 2.500 DINARA!
I da li si spreman?!
Pogodi najveću kvotu i osvoji najveći bonus!


Pridružite se našoj

>>> Viber grupi za klađenje <<<

15 Comments

  1. Uvek sjajne ponude sad i Lige sampiona i Lige Evrope uz najbolje kvote i nagradni fond od 50.000 dinara i bonus dobrodoslice koji je vec postao tradicija Meridiana!Pravo zadovoljstvo je ucestvovati u ovome!!!

  2. Meridian ne prestaje da iznenadjuje svoje igrace.. Koliko bonusa i nagrada.. Ovo sad sa najvecim kvotom mi je super moram da probam da pogodin

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*