Tip dana: Milan – Inter: “Derbi dela Madonina”!

U nedelju je poprilično bogata ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Milana i Intera.
Biće ovo novi susret dva gradska rivala, ali i meč između prvoplasirane i drugoplasirane ekipe na tabeli, pa je sigurno da nas očekuje izuzetno zanimljiv duel.
Poćetak duela je zakazan za 15 časova.

Milan: “Rosoneri” su u krizi!

Nakon fantastičnog starta šampionata, nekako je utisak da kako vreme prolazi tako i fudbaleri Milana pružaju sve slabije partije.
Naime, u ovom trenutku se izabranici Stefana Piolija koji radi zaista fantastičan posao na klupi “rosonera” nalaze na drugom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na prvoplasirani Inter, koji se tek u prošlom kolu probio na lidersku poziciju, nakon neočekivanog kiksa Milana na gostovanju kod Specije, kada je bilo 2:0.
Da se “rosoneri” nalaze u krizi verovatno smo najbolje videli i na gostovanju kod Crvene Zvezde u okviru šesnaestine finala Liga Evrope, kada je bilo 2:2. i to pošto je milanski gigant primio izjednačujući gol u bukvalnom poslednjim trenucima utakmice, kada se posle kornera najbolje snašao Milan Pavkov.
Naravno, ne treba zaboraviti ni da su izabranici Stefana Piolija nedavno eliminisani iz italijanskog Kupa i to upravo od Intera koji im gostuje ovog puta, što će biti meč koji će nam dati dosta odgovora kada je u pitanju borba za šampionsku titulu, koja je ove sezone nikad zanimljivija.
Što se tiče mečeva na domaćem terenu, do sada su “rosoneri” odigrali jedanaest susreta na “San Siru” na kojima su ostvarili šest trijumfa, tri remija i dva poraza, a na poslednjem susretu koji su odigrali na svom stadionu su deklasirali Krotone sa 4:0.

Inter: Mogu li “neroazuri” konačno do titule?

Nakon elminacije iz Lige šampiona, ali i italijanskog Kupa, sigurno je da su fudbaleri Intera sve karte bacili na “Skudeto” i kako sada stvari stoje na pravom su putu da do njega i dođu, pošto se u ovom trenutku izabranici Antonija Kontea nalaze na prvom mestu na tabeli uz bod viška u odnosu na drugoplasirani Milan, kod koga u nedelju gostuju.
Nije sve od samog starta teklo po planu kada su u pitanju “neroazuri”, ali je utisak da je ova ekipa nakon eliminacije iz Lige šampiona zaigra zaista fantastično i mora se priznati da su zasluženo došli do prvog mesta na tabeli nakon kiksa Milana u prošlom kolu na gostovanju kod Specije.
U međuvremenu su izabranici Antonija Kontea vezali tri trijumfa, a poslednja dva su bila i više nego bitna.
Naime, posle čak sedam godina je tim iz Milana slavio na gostovanju kod Fiorentine kada je bilo 0:2, dok su u prošlom kolu bez većih problema na “Đuzepe Meaci” savladali Lacio koji igra fantastično u poslednje vreme.
Taj duel je završen rezultatom 3:1, a dvostruki strelac je bio Romele Lukaku koji igra fantastično u poslednje vreme.
Kada su gostovanja u pitanju, poznato je da “neroazuri” igraju dosta dobro van svog terena gde su na jedanaest odigranih mečeva ostvarili šest trijumfa, četiri remija, i samo jedan poraz i to na gostovanju kod Sampdorije, kada je bilo 2:1.

Naš predlog

Ako uzmemo u obzir ono što i jedna i druga ekipa pruža u poslednje vreme svakako da su “neroazuri” veliki favoriti zbog čega vam hrabro predlažemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 2.17.
Takođe, “Derbi dela Madonina” nam uglavnom donosi pregršt golova i mišljenja smo da će to slučaj biti i sada zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.72.
Za kraj, mišljenja smo da će Inter postići makar dva gola na ovom derbiju, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom G2+ za koju je kladionica Meridianbet odredila koeficijent 1.87.

2 Comments

  1. Nemate vi pojma AKO STVARNO MISLITE ONO STO STE NAPISALI ZA UTAKMICU SA C.zvezdom.
    Milanovi igraci su u svakom duelu preskakali i ostavljali loptu DIVLJACIMA s druge strane koji su isli na to da im polome noge i glave JER SU TAKO NAVIKNUTI OD OVDASNJIH SUDIJA KOJI SU PLACENI DA SUDE U NJIHOVU KORIST.
    Naravno da su se cuvali ZA INTER A I ZA DALJE. DRUGO: KAD GOD SU POZELELI, IGRACI MILANA MOGLI SU DA UDJU U SESNAESTERAC PROTIVNICKOG TIMA I DA IM NAPRAVE PROBLEME. ZNACI KOLIKO IM JE TREBALO TOLIKO SU I UZELI ZA SEBE I TO JE REALNA SLIKA IZ TE UTAKMICE,A DOKAZ ZA TO VIDECETE DANAS A I U REVANSU KAD KOSTOLOMCI BUDU DOSLI NA REVANS u MILANO I BUDU ISPRACENI SA TRI DO SEST GOLOVA U MREZI!!! POZDRAV!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.