Tiket dana (ponedeljak, 22.02.2021)

tiket dana

Pred nama je možda nešto slabija ponuda, ali to nije razlog da odustanemo. Neko je imao uspešan vikend, neko možda nije, pa evo šanse za ispravak. Pokušaćemo da pomognemo.

Brajton – Kristal Palas – 1,0-3 @ 2.43 u Meridianbet

”Galebovi” su u odličnoj formi i sad je prilika, dok su u zaletu, da naprave odlučujući korak ka opstanku u eliti. Brajton je bez poraza u poslednjih šest kola, što se nije događalo, ne samo u prethodim sezonama, već sumnjamo da su uopšte imali toliki niz nepobedivosti u eliti, a nismo proveravali. Golova, u tom periodu, jedva da je bilo. Tri puta su pobedili sa 1:0, dva puta odigrali bez golova, a samo je u duelu protiv Fulama bilo 1:1. Njihov rival, Kristal Palas, izgubio je na dva prethodna meča, a da nije zatresao mrežu ni Lidsa, a ni Barnlija. Tabela nam kaže da su ”Orlovi” još uvek u povoljnijoj poziciji od Brajtona, imaju tri boda više i nalaze se na 14. mestu sa 29. ”Galebovi” su dva mesta niže pred ovaj meč, sa samo četiri boda više od prve ekipe ispod crte, a to je Fulam. Upravo je Fulam, dobrim rezultatima u poslednjim utakmicama, zaoštrio borbu za opstanak, pošto je do pre samo nekoliko rundi izgledalo da je ona završena i da će u Čempionšip, pored Šefild Junajteda i Vest Broma, upravo Fulam. Sada strepe i Njukasl, Brajton, Barnli, pa čak i Palas i Sautempton. Za Brajton je ovo jedna od ključnih utakmica, moraju da pobede Palas, i smtramo da će u tome uspeti. Uz jedinicu dodajemo i mali broj golova, jer ih sigurno neće biti više od tri. Za kombinaciju 1,0-3 gola u kladionici Meridianbet kvota iznosi 2.43.

Osasuna – Sevilja – GG @ 2.07 u Meridianbet

U Pamploni nas očekuje zanimljiv meč. Domaćin je sa dve vezane pobede umakao iz opasne zone i sada može rasterećeno da igra protiv velikog protivnika. Andalužani dolaze u ovaj poznati grad sa đeljom da zadrže mesto koje vodi u Ligu šampiona, ali nad njima lebdi senka nedavnog poraza od Borisije iz Dortmunda na svom ”Sančez Pishuanu”, koji će ih, najverovatnije izbaciti iz Lige šampiona, ali ko zna, do revanša ima još desetak dana, pa možda Sevilja uspe da napravi čudo na ”Signal Iduna parku”. Tim iz Andaluzije nalazi se na četvrtom mestu, ali im se Real Sosijedad približio na četiri boda zaostatka. Ono što ide Sevilji na ruku je to što, u ovom trenutku, imaju dva meča manje od Baskijaca i priliku, da već večeras, razliku učine većom. Videćemo dali će se Osasuna složiti s tim, posebno zato što nije poražena u Pamploni na prethodna četiri meča, mada su im u tom periodu u goste dolazili fudbaleri Real Madrida. U prvom delu sezone Sevilja je pobedila Osasunu sa 1:0, a sada očekujemo bar po jedan s obe strane. Za predlog gol-gol, koji vam preporučujemo, u kladionici Meridianbet dobićete kvotu 2.07, pa smatramo da ovo vredi odigrati.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Meridianbet iznosi 5.03.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.