Tip dana: Juventus – Krotone: “Stara dama” bez prava na kiks!

Poslednji meč 23. kola italijanske Serije A se igra u Torinu gde će fudbaleri Juventusa dočekati Krotone.
Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Juventus: Pobeda je moranje!

Fudbaleri Juventusa u poslednje vreme imaju dosta problema, i ukoliko nastave sigurno je da neće uspeti da odbrane titulu šampiona Serije A, mada im i sve pobede do kraja prvenstva ne garantuju šampionski pehar.
Naime. izabranici Andree Pirla se trenutno nalaze na šestom mestu na tabeli uz čak jedanaest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Inter, ali svakako da treba napomenuti da “neroazuri” imaju dva meča viška.
Nije situacija nimalo dobra ni kada je u pitanju Liga šampiona, gde je “stara dama” doživela neočekivani poraz u prvom meču osmine finala kod Porta, kada je bilo 2:1, što je ruku na srce aktivan rezultat pošto Kristijanu Ronaldu i drugarima odgovara i trijumf na svom stadionu od 1:0.
Bilo kako bilo, neminovno je da Juve ima dosta problema u poslednje vreme pošto su pre tog poraza na gostovanju kod Porta, poraženi i u okviru italijanske Serije A, i to na gostovanju kod Napolija, kada je bilo 1:0, a što je svakako bila jedna od najslabijih partija tima iz Torina kada je ova sezona u pitanju.
Kada su u pitanju mećevi na domaćem terenu. do sada je “stara dama” odigrala deset mečeva na svom stadionu na kojima su ostvarili čak sedam trijumfa, dva remija, i samo jedan poraz i to poprilično bolan pošto je Fiorentina mimo svih očekivanja slavila na gostovanju kod aktuelnog šampiona, i to sa više nego ubedljivih 0:3.

Krotone: Teška situacija za novajliju u ligi!

Kako sada stvari stoje deluje da će se Krotone ekspresno vratiti u Seriju B, nakon što su prošle sezone izborili plasman u najkvalitetniji rang italijanskog fudbala.
Naime, ova simpatična ekipa se trenutno nalazi na ubedljivom poslednjem mestu na tabeli i to sa svega dvanaest osvojenih bodova što je zaista premalo ukoliko misle da i naredne sezone igraju u Seriji A.
U prošlom kolu je ovaj tim doživeo četvrti uzasopni poraz i to na svom terenu protiv Sasuola, a taj meč je završen rezultatom 1:2, što je bio šesnaesti poraz Krotonea u ovom šampionatu, i sigurno je da je to jedan katastrofalan podatak koji nimalo ne ide u prilog ovom timu pred gostovanje kod aktuelnog šampiona.
Poslednji trijumf je poslednjeplasirana ekipa na tabeli ostvarila još pre više od mesec dana na svom terenu kada su deklasirali Benevento, pošto je na kraju bilo 4:1.
Inače, kada su u pitanju partije na gostovanjima, do sada je najozbiljniji kandidat za ispadanje iz društva najboljih odigrao jedanaest mečeva na strani na kojima nemaju nijedan trijumf, uz samo dva remija i čak devet poraza.

Naš predlog

Bez ikakve sumnje, fudbaleri Juventusa su veliki favoriti na ovom duelu i sigurno je da će od prvog minuta krenuti silovito ka golu Krotonea, zbog čega vam savetujemo da probate sa prelazom 1-1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.55.
Krotone nema šta da izgubi na ovom gostovanju i sigurno je da se neće opredeliti za defanzivnu varijantu, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.42.
Za kraj, mišljenja smo da će “stara dama” na ovom susretu postići tri i više golova, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom D3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.68.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.