NEMA VEĆIH KVOTA OD ONIH U MERIDIANU – KEC NA BAJERN MINHEN 1.75!

Utorak veče je idealno za fudbalski spektakl! Dobro, ako pitate vaše lepše polovine – sigurno nećete dobiti ovaj odgovor, ali…
Ako pitate najbolju kladionicu, Meridian vam je spremio do sada NEVIĐENE KVOTE za najjače klupsko takmičenje u Evropi!
Večernji termin rezervisan je za dve vrhunske utakmice Lige šampiona, u prvoj će snage odmeriti Atletiko Madrid i Čelsi, dok će se u istom terminu sastati Lacio i Bajern.
Sigurni smo da vam je već sada jasno da nas čeka pravi spektakl, a kako i ne bi kada ove mečeve čekamo već danima.
Ono što je posebno važno da znate jeste da pored NAJVEĆIH KVOTA NA SVETU, sportska kladionica Meridian igračima nudi i NAJVEĆI KEŠ BONUS – i zato odmah OVDE preuzmite 1.500 DINARA za online klađenje.
Fantastičan poklon za fudbalsko veče, zar ne?!
A sad malo o utakmicama…
LACIO – BAJERN MINHEN
Nije tajna da Bavarci imaju problema sa povredama, ali znate kako kažu – Nemci su Nemci, nikada ne odustaju i bore se za svaku loptu. Nemačka četa će sigurno ostaviti poslednji atom snage na terenu kako bi stigla do prednosti na gostujućem terenu, ali ispred nje nije baš bilo ko.
Izuzev poraza od Intera u Seriji A, Lacio se nalazi u dobroj formi i za očekivati je da pruže žestok otpor. Znamo za koga će domaći ljubitelji fudbala navijati, a ako i vi želite da podržite Sergeja Milinković-Savića – uradite to u OVDE jer vas čekaju najveće kvote na planeti!
Bukmejkeri Meridiana daju prednost Bajernu gde je kvota na dvojku pravi poklon – 1.75. Pored toga, ako više verujete u Lacijale kec je “jak“ – 4.50. Ali, ne treba da se ignoriše i odlična ponuda za one koji vole da igraju golove.
ATLETIKO MADRID – ČELSI
Ako imate multi prenos – pravi ste srećnici, jer vas u istom terminu čeka i utakmica Atletiko Madrid – Čelsi. Tomas Tuhel nije uspeo sa PSŽ-om, a da li će sa “plavcima”?
To je pitanje koje „visi u vazduhu“, a možda ćemo baš večeras dobiti neke naznake. Sjajno je startovao, osim remija sa Sautemptonom, pa je za očekivati da Čelsi konačno pokaže svima zašto se i dalje smatra velikanom evropskog fudbala.
Sa druge strane, ako nas pitate šta da očekujete od Atletika – na to pitanje verovatno ni sam Dijego Simeone ne bi znao da odgovori.
Poraz, pobeda, remi, pobeda, remi, poraz… Da li će se začarani krug završiti pobedom – ostaje da vidimo. A do tada kompletnu ponudu klađenja pogledajte OVDE.
*NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.