Tiket dana (utorak, 23.02.2021)

tiket dana

U naredna dva dana predstoje nam četiri preostale utakmice osmine finala Lige šampiona. Posle prve četiri dosta toga je već izvesno, jednom nogom u četvrtfinalu su PSŽ, Liverpul i Dortmund, dok će Juventus morati da nadoknadi gol zaostatka iz Porta. Očekujemo neizvesnije duele u narednim mečevima.

Lacio – Bajern – GG4+ @ 2.50 u Meridianbet

Bavarci su počeli da brinu svoje navijače. Remi sa Arminijom pripisivan je umor posle osvojenog klupskog šampionata sveta u Kataru, pa gubitak ta dva boda nije toliko tragično shvaćen. Međutim, u narednom kolu, prošle subote u Frankfurtu, Bajer je poražen od Ajntrahta sa 2:1 i sada ima samo dva boda više od drugoplasiranog Lajpciga. Od početka 2021. godine Bavarci su izgubili u Menhengladbahu i Frankfurtu, dakle dva puta, za razilku od cele 2020. godine kada su dođiveli samo ejdan poraz na svim frontovima. Kada se tome doda ispadanje iz DFB kupa, i to od drugoligaša Holštajna iz Kila, očigledno da bajka iz prošle sezone ne može da se ponovi. To je već jasno, ostali su bez Kupa, ali su zvanični klupski prvaci sveta, a ako bi ponovili uspehe u Bundesligi i, posebno, Ligi šampiona, moguće je da bi to bio i veći rezultat. Neće im biti lako u Ligi šampiona, prvi rival im je Lacio koga su mnogi otpisali posle žreba, ali sadašnji trenutak ide na ruku rimskom klubu. Lacijali su na poslednjih osam prvenstvenih duela pobedili sedam puta, a izgubili su samo od Intera. Skudeto im je predaleko, ali se ponovo mogu boriti za Ligu šampiona. Neće se Lacio predati i pokušaće da iskoristi malu krizu Bavarca koji su na dve prvenstvene utakmice primili pet golova. Zato je naš predlog igra na veliki broj golova na ”Olimpiku”, a smatramo da će ih biti bar četiri, i to na obe strane po neki. Za GG4+ u kladionici Meridianbet kvota je 2.50.

Derbi Kaunti – Hadersfild – 1 @ 2.20 u Meridianbet

I Derbi i Hadersfild se bore za opstanak, mada su jedno vreme bili premijerligaši, eto, i to je Čempionšip. Mnogi ovu ligu nazivaju najtežom na svetu, među svim nižim rangovima. Utakmica je mnogo, ekipe su uglavnom izjednačene i igra se, skoro pa sake, subote i utorka. Derbi je počeo veoma loše, gubio je u seriji, pa su se ”Ovnovi” u jednom trenutku našli na samom dnu. U međuvremenu je na klupu seo njihov doskorašnji vođa navale, čuveni Vejn Runi, i nekako sa tom promenom i Derbije je proigrao. Na poslednjih sedam utakmica imaju čak pet pobede, uz dva poraza. U subotu su poraženi u Votfordu sa 3:1, ali to se ne može nazvati neočekivanim. I pored ovih 15 osvojenih bodova, još uvek su u opasnoj zoni. Nalaze se na 19. mestu sa 34 boda, pet više od Roterama, prvog tima ispod crte, koji ima i meč manje. Njihov večerašnji rival, ekipa Hadersfilda, samo je jedno mesto iznad, ali ima dva boda više i utakmicu više od Derbija. ”Terijeri” su ispali pre dve godine iz elite i vidi se da povratak nije nešto što će se dogoditi samo od sebe. Niz od osam utakmica u prvenstvu bez pobede prekinuli su u subotu kada su na svom terenu savladali Svonsi, št je bilo baš iznenađenje, s obzirom da se ”Labudovi” bore za direktan ulazak u Premijer ligu. Hadersfildu je najvažnije da sačuva startu drugoligaša, a onda o narednog leta pokuša da se vrati u elitu. U prvom delu sezone ”Terijeri” su pobedili Derbi sa 1:0, a sada prednost dajemo ”Ovnovima” i očekujemo jedinicu. Za pobedu domaćina u kladionici Meridianbet dobija se koeficijent 2.20.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Meridianbet iznosi 5.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.