Tip dana: Lacio – Bajern Minhen: Mogu li Rimljani da iskoriste lošu formu šampiona Evrope?

U utorak su na programu novi mečevi osmine finala Lige šampiona, a za vas smo ovog puta pripremili duel koji će biti odigran na “Olimpiku” gde će fudbaleri Lacija dočekati Bajern.
Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas.

Lacio: Koliko mogu Lacijali u Ligi šampiona?

Svakako da je Lacio ovaj šampionat započeo nešto slabije, ali kako je vreme prolazilo tako su i Rimljani polako ali sigurno podizali svoju formu, pa se posle 23. odigranog kola nalaze na šestom mestu na tabeli uz bod manjka u odnosu na četvrtoplasiranu ekipu na tabeli, a upravo to mesto i jeste cilj izabranika Simonea Inzagija, pošto ono donosi plasman u Ligu šampiona.
Kada smo već kod najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja, treba istaći da je ekipa sa “Olimpika” ostvarila veliki uspeh plasmanom u nokaut fazu ovog takmičenja, do kog su ruku na srce došli uz dosta muke, pošto su u poslednjem kolu na svom terenu jedva savladali Klub Briž, iako je belgijski šampion u finišu susreta propustio nekoliko neverovatnih prilika za postizanje gola.
Žreb baš nije bio naklonjen Laciju, pošto su za protivnike u osmini finala dobili Bavarce, koji su imali fantastičnu sezonu u kojoj su došli do triple krune, ali je sigurno da se tim sa “Olimpika” neće unapred predati.
Inače u prošlom kolu su Lacijali ostvarili novu pobedu na svom terenu protiv Sampdorije, a taj duel je završen rezultatom 1:0.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu, do sada je tim iz Rima odigrao dvanaest mečeva na svom terenu na kojima je ostvario sedam trijumfa, dva remija i tri poraza.

Bajern Minhen: Loše partije u poslednje vreme!

Pre svega, treba napomenuti da je Bajern iz Minhena igrao fenomenalan fudbal prošle sezone, a sve to je ovom timu donelo triplu krunu, pošto su došli do trijumfa u Ligi šampiona, nemačkom prvenstvu, ali i nemačkom Kupu.
Sećate se naravno svi prošlosezonskog četvrtfinala Lige šampiona kada je Bajern deklasirao Barselonu sa neverovatnih 2:8, i već tada je bilo jasno da su Bavarci najozbiljniji kandidati za titulu šamiona Evrope, što se na kraju i obistinilo, pošto su u finalnom susretu savladali PSŽ sa 1:0.
Ipak, treba biti realan pa priznati da aktuelni šampion Evrope ima dosta problema u poslednje vreme.
Naime, lider na tabeli Bundeslige je prvo samo remizirao na svom terenu protiv Arminije iz Bilefelda kada je bilo 3:3, da bi u prošlom kolu izabranicio Hansija Flika doživeli poraz na gostovanju kod Frankfurta koji igra fantastično u poslednje vreme, a taj duel je završen rezultatom 2:1.
Naravno, ne treba zaboraviti da je Bajern nedavno došao do novog trofeja, pošto su Bavarci trijmfovali na Svetskom klupskom prvenstvu, pošto su u finalu savladali Tigres.
Inače, kada su u pitanju mečevi na gostovanjima, do sada je aktuelni šampion Evrope odigrao dvanaest mečeva van svog terena na kojima je ostvario osam trijumfa, jedan remi i tri poraza.

Naš predlog

Iako fudbaleri Bajerna imaju dosta problema u poslednje vreme, smatramo da je ipak neosporni kvalitet na njihovoj strani, zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate 2, za koju je kladionica Meridianbet pripremila sjajnu kvotu 1.83.
Naravno, očekuje se da izabranici Simonea Inzagija skupo prodaju kožu i sigurno je da mogu do gola na svom stadionu gde ove sezone igraju zaista sjajno, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.52.
Za kraj, identična kvota je i za igru 3+, koja je možda i najrealnija kada je u pitanju ovaj susret.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.