Derbi dana: Atletiko Madrid – Čelsi: “Jorgandžije” posustaju, mogu li “plavci” do prolaska u četvrtfinale?

U utorak je izuzetno zanimljiva ponuda za klađenje, a ovog puta smo za vas analizirali meč osmine finala Lige šampiona u kom će Atletiko Madrid na svom prelepom “Vanda Metropolitanu” dočekati ekipu Čelsija.
Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas.

Atletiko Madrid: Madriđani su u krizi!

Generalno, sigurno je da sve pristalice madridskog Atletika imaju dosta razloga za zadovoljstvo kada su u pitanju partije tima sa “Vanda Metropolitana” pošto se “jorgandžije” u ovom trenutku nalaze na prvom mestu na tabeli uz tri boda viška u odnosu na drugoplasirani Real Madrid koji usput ima i meč više.
Ipak, ne treba zaboraviti da su izabranici Čola Simeonea pre samo nekoliko kola imali dvocifrenu prednost u odnosu na svoje najbliže rivale, ali su zbog nešto slabijih partija u poslednje vreme olako to prokockali.
Naime, Madriđani su prvo remizirali na svom terenu protiv Selte kada je bilo 2:2, da bi nakon toga slavili na gostovanju kod Granade, i to uz dosta muke, pošto je taj duel završen rezultatom 1:2.
Nažalost, nakon toga je lider na tabeli vezao dva meča bez trijumfa, i to od istog rivala, pošto su prvo na gostovanju kod Levantea u zaostalom susretu samo remizirali kada je bilo 1:1, da bi nakon toga mimo svih očekivanja u prošlom kolu doživeli i poraz na svom terenu od istog tima, a taj duel je završen rezultatom 0:1.
Što se tiče Lige šampiona, Atletiko je u poslednjem kolu uspeo da dođe do plasmana u nokaut fazu nakon trijumfa na gostovanju kod Salcburga, i sigurno je da izabranici Čola Simeonea imaju velike ambicije kada je u pitanju najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje, ali isto tako valja naglasiti da im ovaj duel ne dolazi u baš najbolje vreme, pošto “jorgandžije” igraju najslabije od kako je počela sezona i sigurno je da ih očekuje izuzetno težak posao.

Čelsi: Tomas Tuhel je preporodio “plavce”!

Kada govorimo o Čelsiju ne možemo a da ne pomenemo zaista brutalan prelazni rok u kom je ova ekipa dovela nekoliko fenomenalnih fudbalera, na čelu sa Timo Vernerom i Tijagom Silvom.
Ipak, “plavci” su od starta šampionata imali dosta turbulencija, a cenu loših rezultata je nažalost platio legendarni Frenk Lampard koji je dobio otkaz,a a ne njegovo mesto je došao Tomas Tuhel, koji je kako sada stvari stoje trgnuo tim iz Londona.
Naime, u ovom trenutku se ekipa sa “Stamford Bridža” nalazi na petom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na četvrtoplasirani Vest Hem, a sigurno je da je upravo ta četvrta pozicija primarni cilj “plavaca”, pošto je to mesto koje na kraju šampionata donosi plasman u Ligu šampiona.
U prošlom kolu su izabranici Tomasa Tuhela posle nekoliko vezanih trijumfa samo remizirali na gostovanju kod Sautemptona, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Inače, kada je u pitanju najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje, valja napomenuti da su fudbaleri Čelsija bez većih problema uspeli da dođu do plasmana u nokaut fazu, i to čak dva kola pre kraja, a utisak je da su dobili protivnika po meri.
Inače, kada su u pitanju gostovanja, do sada je Čelsi odigrao trinaest mečeva na gostujućim terenima na kojima je ostvario šest trijumfa, tri remija i čak četiri poraza, ali i pored toga deluje da nisu bez šansi na “Vanda Metropolitanu”.

Naš predlog

Nema nikakve sumnje da nas očekuje jedan izuzetno zanimljiv dvomeč i sigurno je da će biti zaista teško prognozirati koja bi od ova dva tima mogla da dođe do plasmana u četvrtfinale.
Atletiku ne cvetaju ruže u poslednje vreme što bi vrlo verovatno mogao da iskoristi tim koji sa klupe predvodi Tomas Tuhel, zbog čega vam savetujemo da probate sa duplom šansom X2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.45.
Takođe, deluje da bi na “Vanda Metropolitanu” i jedna i druga ekipa mogla da postigne makar jedan pogodak, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG, za koju je kladionica Meridianbet odredila sjajan koeficijent 2.11.
Za kraj, iz istog razloga vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.