Derbi dana: Atalanta – Real Madrid: “Boginja” juri novo četvrtfinale, ali sa druge strane je veliki Real!

U sredu je izuzetno zanimljiva ponuda za klađenje, pošto su na programu mečevi osmine finala Lige šampiona, a za vas smo ovog puta pripremili duel koji će biti odigran u Bergamu, gde će fudbaleri Atalante dočekati Real Madrid.
Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas.

Atalanta: Može li “boginja” ponovo do četvrtfinala?

Sjajne partije Atalante sigurno više nisu slučajnost, pošto ovaj tim igra već drugu godinu zaredom u Ligi šampiona, ali i drugi put u nokaut fazi Lige šampiona.
Žreb im ovog puta nije bio naročito naklonjen pošto su za protivnika dobili najtrofejniji klub u Evropi – Real Madrid, i sigurno je da izabranike Đanpjera Gasperinija očekuje izuzetno težak zadatak.
Krenimo redom. “Boginja” je obezbedila plasman u narednu fazu u poslednjem kolu, pošto su ostvarili trijumf na gostovanju kod Ajaksa, kada je bilo 0:1. Ostaće zapisano i da je ekipa iz Bergama ostvarila ubedljiv trijumf na gostovanju kod Liverpula, kada je bilo 0:2.
Što se tiče italijanske Serije A, deluje da će “Boginja” do bukvalno poslednjeg kola voditi veliku borbu za plasman u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje, pošto se trenutno nalaze na petom mestu na tabeli uz bod manjka u odnosu na četvrtoplasiranu Romu. U prošlom kolu su izabranici Đanpjera Gasperinija slavili na svom terenu protiv Napolija, a taj duel je završen rezultatom 4:2, iako je veoma zanimljivo na poluvremenu tog susreta bilo 0:0.
Bila je to druga uzastopna pobeda za Atalantu, koja je pre toga došla do veoma važnog trijumf na gostovanju kod Kaljarija, kada je bilo 0:1.

Real Madrid: Trofej u Ligi šampiona bi zalečio sve rane!

Fudbaleri Reala ove sezone igraju poprilično promenljivo, a ako stvari posmatramo na taj način onda je sigurno da navijači ovog tima mogu da budu zadovoljni makar sa rezultatima, pošto se Madriđani nalaze na drugom mestu na tabeli španske La Lige uz samo tri boda manjka u odnosu na Atletiko Madrid, a u Ligi šampiona im nakon očajnog starta takođe ide dobro, pošto su ostvarili svoj primarni cilj za ovu sezonu, a to je svakako plasman u nokaut fazu najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja.
Ruku na srce, “kraljevski” klub očekuje izuzetno težak dvomeč sa Atalantom koja i ove sezone igra sjajan fudbal.
Na poslednja četiri meča u španskom prvenstvu, Madriđani su ostvarili isto toliko trijumfa, čime su prišli vodećem Atletiku na samo tri boda, kome zaista ne “cvetaju ruže” u poslednje vreme, što se najbolje videlo i sinoć kada su “jorgandžije” na svom “Vanda Metropolitanu” poraženi od Čelsija sa 0:1.
U prošlom kolu La Lige izabranici Zinedina Zidana su slavili na gostovanju kod Valjadolida, a taj duel je završen rezultatom 0:1.
Inače, ne treba zaboraviti da su Madriđani najbolji gosti u ligi pošto su na trinaest odigranih mečeva ostvarili čak osam trijumfa uz četiri remija, ali i jednog poraza.

Naš predlog

Deluje da je ovo možda i najneizvesniji duel kada su u pitanju mečevi osmine finala Lige šampiona, i zaista je teško prepostaviti koji od ova dva tima bi mogao da dođe do plasmana u četvrtfinale.
Ono što prosto ne bi smelo da izostane u Bergamu su golovi, kojih bi trebalo da bude na obe strane zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG, koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.55.
Iz istog razloga vam savetujemo da probate i sa igrom 4+, za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 2.55.
Za kraj, mišljenja smo da domaćin neće izgubiti na ovom meču, pa vam toplo preporučujemo da probate sa duplom šansom 1X koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.42.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.