Tip dana: Borusija Menhengladbah – Mančester Siti: Težak ispit za “građane”!

U sredu se nastavljaju mečevi osmine finala Lige šampiona, a za vas smo ovog puta izabrali duel koji će biti odigran na “Puškaš Areni”, u kom će Borusija Menhengladbah dočekati Mančester Siti.
Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas.

Menhengladbah: Plasman u nokaut fazu je veliki uspeh!

Pre svega, treba konstatovati da je veliki uspeh Borusije iz Menhengladbaha bio i sam plasman u Ligu šampiona, i to nakon što su prožali fantastične partije prošle sezone. Sa sličnim partijama je ekipa sa “Borusija Parka” nastavila i u grupnoj fazi ovog takmičenja gde su stigli do plasmana među šesnaest najboljih evropskih ekipa, iako su bili u jednoj izuzetno teškoj grupi u kojoj su pored njih bili još i Real Madrid, Inter i Šahtjor.
Ipak, za razliku od prošle sezone Borusija ovog puta ima dosta problema u Bundesligi i biće im potrebno dosta sreće kako bi opet došli do plasmana u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje.
Naime, ova ekipa se trenutno nalazi na osmom mestu na tabeli uz čak devet bodova manjka u odnosu na četvrtoplasirani Ajntraht a poznato je da to četvrto mesto ujedno i poslednje koje na kraju šampionata donosi plasman u Ligu šampiona.
Na poslednja četiri susreta Borusija iz Menhengladbaha nije uspela da upiše trijumf, a u tom periodu su dva puta remizirali, ali i doživeli dva poraza, od kojih se poslednji desio u prošlom kolu kada su na svom terenu mimo svih očekivanja poraženi od Majnca, a taj duel je završen rezultatom 0:1.
Inače, poznato je da ovaj tim igra poprilično dobro na svom terenu, ali naravno, treba dodati i to da se ova utakmica igra na neutralnom terenu u Mađarskoj, zbog poznate situacije sa koronavirusom.

Mančester Siti: “Građani” su jedni od glavnih favorita za titulu!

Nakon nešto lošijeg starta šampionata, fudbaleri Mančester Sitija u poslednje vreme pružaju brutalne partije, što nam verovatno i najbolje govori podatak da se ova ekipa trenutno nalazi na ubedljivom prvom mestu na tabeli engleske Premijer lige, uz čak deset bodova viška u odnosu na drugoplasirani Mančester Junajted, što je zaista ogromna razlika i sva je prilika da će “građani” nakon jedne godine “posta” ponovo doći do titule šampiona Engleske, što između ostalog i jeste primarni cilj kada je ova sezona u pitanju.
Naravno, ne treba zaboraviti da izabranici Pepa Gvardiole žele konačno i da naprave ozbiljnu stvar u Ligi šampiona, a kada se sve sabere i oduzme, deluje da je tim iz Mančestera jedan od glavnih favorita za osvajanje “ušatog” trofeja.
Inače, u prošlom kolu Premijer lige, “građani” su ostvarili veoma važan trijumf na gostovanju kod Arsenala, a taj duel je završen rezultatom 0:1, zbog čega sasvim sigurno izabranici Pepa Gvardiole u veoma lepom raspoloženju putuju na ovo gostovanje.
Kada su u pitanju gostovanja, do sada je Siti odigrao trinaest mečeva na kojima je ostvario devet trijumfa, tri remija i samo jedan poraz.

Naš predlog

Sigurno je da je za domaćina ogroman uspeh i plasman među šesnaest najboljih evropskih ekipa, pa ih bez sumnje očekuje jedan dvomeč bez pritiska. Sa druge strane, Siti pruža fenomenalne partije u poslednje vreme i sigurno je da su veliki favoriti, zbog čega vam predlažemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.38.
Svakako da će ovo biti jedan susret koji bi mogao da nam donese baš dosta golova, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.52.
Za one nešto hrabrije, savetujemo vam da probate sa igrom 4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.26.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.