Tiket dana (četvrtak, 25.02.2021)

tiket dana

Revanš utakmice šesnaestine finala Lige Evrope biće u centru pažnje ovog četvrtka. Igra se sijaset zanimljivih utakmica, a mi smo za tiket izabrali sledeće.

Lester – Slavija – 1 @ 1.60 u Meridianbet

Bili smo ubeđeni da će Lester pobediti i u Pragu i tako sebi olakšati posao u revanšu na svom ”King Paueru”, gde je ove sezone znao često da kiksira. Zato su ”Lisice”, bar u Premijer ligi, igrale neverovatno dobro na strani, gde su osvojili mnogo više bodova nego na svom terenu i zato su na deobi drugog mesta sa Mančester Junajtedom. Teško je proceniti na koje će se takmičenje više fokusirati tim Brendona Rodžersa, a i jedno i drugo može im ostvariti snove, a to je plasman u Ligu šampiona. Trenutno izgleda da su bliži tom cilju kroz Premijer ligu, gde već imaju solidan plasman, a da bi to ostvarili kroz Ligu Evrope, moraju je na kraju osvojiti. Prvi korak je da eliminišu Slaviju iz Praga. Neće ni to biti lako, češki šampion je dobar tim, blizu je nove titule u svojoj zemlji, a Evropa im je uvek izuzetno ispirativno takmičenje. Bili su solidni prošle sezone u Ligi šampiona, a ove su igrali u Ligi Evrope, gde su prošli dalje zajedno sa Leveruzenom, ostavivši iza sebe Hapoel Bar Ševu i Nicu. Lester je bolji tim, a ako nastupi kompletan pobediće Slaviju. Za jedinicu se u kladionici Meridianbet dobija koeficijent koji iznosi 1.60.

Roma – Braga – 3+ @ 1.67 u Meridianbet

Rimljani su ogroman korak ka plasmanu u naredno kolo napravili već na gostovanju u Portugaliji. Pobeda od 2:0 je velika prednost i ne verujemo da ”Vučica” to može da ispusti. Može se dogodtiti da trener Fonseka odmori neke prvotimce pošto ga očekuje meč protiv Milana, veoma bitan u borbi za plasman u Ligu šampiona naredne sezone. Roma ove godine nije igrala u najelitnijem klupskom fudbalskom takmičenju i povratak u Ligu šampiona je pioritet svih prioriteta. Biće dosta izazovno ostvariti taj cilj, bilo preko osvajanja jednog od prva četiri mesta u Seriji A, bilo preko osvajanja Lige Evrope, što izgleda još teže. Braga igra dobro u portugalskoj Primeiri, nalaze se na trećem mestu, ali imaju samo bod manje od drugoplasiranog Porta, koga će pokušati da prestignu do kraja, pošto nam se čini da će titula otići u vitrine Sportinga, što bi bio i red napokon. Braga mora da napadne na ”Olimpiku”, nema šta da čeka. Nisu imali sreće u prvom meču, rano su primili gol, a onda ostali sa desetoricom na terenu, pa ne znamo ni pravi odnos snaga sa Romom. Odigrajte na golove, biće ih sigurno bar tri. Za 3+ u kladionici Meridianbet kvota je 1.67.

Hofenhajm – Molde – 1,3+ @ 1.67 u Meridianbet

Neverovatno kako je Hofenhajm ostao bez pobede u Moldeu. Imali su Nemci prednost od 3:1, promašen penal jedan poništen gol, pa su kažnjeni sa dva brza gola domaćina. Molde ima taj hendikep da mu domaće takmičenje nije u toku, da tek treba da počne novo prvenstvo u Norveškoj u kome će oni pokušati da vrate šampionsku titulu. Hofenhajm je, s druge strane, u jeku takmičenja u Bundesligi, nešto lošiju seriju rezultata prekinuli su u nedelju ubedljivom pobedom nad Verderom od 4:0. To da trener Sebastijan Henes ima ogromnih problema sa izostancima važnih igrača, nije ništa novo, tako je od početka sezone i to je, po našem miljenju, glavni razlog zašto neće izboriti Evropu kroz Bundesligu. I protiv Moldea neće biti desetak igrača, među njima i naš Mijat Gaćinović koji se povredio protiv Verdera, ali je zato spreman Andrej Kramarić, najbolji strelac tima iz Sinshajma. Molde je izbegao poraz na svom terenu, i to je nešto, ali neće u Nemačkoj. PObeda domaćih je izvesna, a uz jedinicu dodajemo i bar tri gola na meču. Za kombinaciju 1,3+ u kladionici Meridianbet dobijate koeficijent 1.67.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Meridianbet iznosi 4.46.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.