Tiket dana (petak, 26.02.2021)

tiket dana

Posle evropskih uzbuđenja, na koja ćemo čekati dve sedmice, vraćamo se fudbalskim šampionatima. Pred nama je uzbudljiv vikend, a koji pa i nije, i verujemo da može biti uspešan i što se kladionica tiče.

Verder – Ajntraht – GG4+ @ 3.05 u Meridianbet

Novo kolo u Bundesligi otvoriće meč u Bremenu u kome Verder dočekuje odlični Ajntraht. Ekipa iz Frankfurta nije poražena u prvenstvu od početka 2021. godine, i po tome je unikatna u Bundesligi. ”Orlovi” su sve to začinili i skokom na deobu trećeg mesta, koju dele sa Volfsburgom, a ta pozicija donosi plasman u Ligu šampiona. Ukoliko uspeju da ostanu na ovom mestu, po prvi put će igrati u najjačem evropskom klupskom takmičenju, što je malo ko mogao da predvidi na startu sezone. Ipak, četa Adija Hitera igra odlično, golove daje kao od šale, a u prošlom kolu je na pleća položila i šampionsku ekipu Bajerna. Bilo bi baš bezveze da sad sve uprskaju i izgube zu Bremenu, od Verdera koji se ne može pohvaliti dobrom formom. Ipak, ”zeleni” su umeli da namuče Ajntraht, tako je bilo i jesenas u gradu na Majni kada je meč završen nerešenim rezultatom 1:1. Bliži smo mišljenju da će se pre ponoviti prošlogodišnji okršaj iz Bremena u kome je Ajntraht slavio sa 3:0, ali ne smemo prenebregnuti činjenicu da je Verder mnogo ozbiljniji sada nego u finišu prošle sezone, kada se jedva spasio ispadanja, i to u baražu. Najrealnije je da se nagledamo golova u Bremenu, pa vam predlažemo igru gol-gol, uz četiri pogotka na meču ukupno. Za GG4+ u kladionici Meridianbet kvota je 3.05.

Varaždin – Osijek – 2,0-3 @ 2.17 u Meridianbet

Gosti se još nadaju da mogu preoteti titulu Dinamu iz Zagreba i pored nedavnog poraza u Maksimiru. Međutim, i u toj utakmici Osijek je pokazao da nije ništa slabiji od ”modrih”, a vremena ima još dovoljno i biće prilka da ponovo dođu u situaciju da preuzmu lidersku poziciju. Osim tog poraza u Zagrebu, Osijek je pobedio na ostalih pet utakmica u nastavku sezone, a posebno ističemo činjenicu da ni najednom meču nisu primili gol, osim tog jednog u Maksimiru. Sada gostuju u Varaždinu, kod ekipe koja se nalazi na sedmom mestu i relativno je u lagodnoj poziciji pošto od poslednjeplasiranog tima Istre ima osam bodova više. Upravo je Varaždin u prethodnom kolu slavio kod Istre i tako verovatno načinio odlučujući korak ka opstanku. Na njihovom utakmicama ne pada mnogo golova, na poslednje tri ukupno su plaa dva gola, pa ih neće previše biti ni u duelu sa ”bijelo-plavima” iz Gradskog vrta. Ovo je treći mežusobni okršaj ove dve ekipe u aktuelnoj sezoni, a Osijek je dobio prethodna dva rezultatom 1:0. Sve ukazuje na to da će Osiječani još jednom slaviti, a da golova neće biti previše. Više od tri siguno ne. Zato je naš predlog dvojka, ali i mali broj golova. Tip je 2,0-3 gola, a koeficijent za njega u kladionici Meridianbet iznosi 2.17.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Meridianbet iznosi 6.62.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.