Tip dana: Verder Bremen – Ajntraht Frankfurt: Mogu li gosti do šestog vezanog trijumfa?

U petak je nešto slabija ponuda nego što je eto slučaj bio u prethodnih nekoliko dana, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Verdera iz Bremena i Ajntrahta iz Frankfurta, koji će ujedno biti i prvi meč 23. kola nemačke Bundeslige.
Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 30 minuta.

Verder Bremen: Samo da se ne ponovi prošla sezona!

Sećamo se svi prošle sezone kada su fudbaleri Verdera imali ozbiljnih problema i praktično jedva uspeli da opstanu u društvu najboljih, i to tek nakon baraža.
Naime, tim iz Bremena je u dvomeču bio bolji od Hajdenhajma, i to pošto su u prvom duelu na svom terenu odigrali susret bez golova, da bi u revanšu na gostovanju kod istog tima odigrali 2:2, i tako na jedvite jade došli do opstanka u društvu najboljih.
Kada je ovaj šampionat u pitanju, stiče se utisak da stvari dosta bolje funkcionišu pošto se u ovom trenutku nekadašnji šampion Bundeslige nalazi na sredini tabele, preciznije na dvanaestom mestu i kako sada stvari stoje deluje da će ovaj tim bez većih problema obezbediti opstanak u najkvalitetnijem rangu nemačkog fudbala.
U prošlom kolu je Verder doživeo težak poraz na gostovanju kod Hofenhajma, a taj duel je završen rezultatom 4:0, što je bio treći uzastopni susret na kom ekipa iz Bremena nije uspela da trijumfuje, pošto su vezali dva remija i to prvo na svom terenu protiv Šalkea koji igra katastrofalno ove sezone, a onda ponovo na domaćem terenu protiv Frajburga, kada mimo svih očekivanja nije bilo golova, ali ni pobednika.

Ajntraht Frankfurt: Fantastične partije “orlova”!

Nakon nešto slabijeg starta šampionata, utisak je da fudbaleri Ajntrahta iz Frankfurta kako sezona odmiče pružaju sve bolje partije, a verovatno i najbolji pokazatelj za to je što se trenutno Luka Jović i drugari nalaze na sjajnom četvrtom mestu na tabeli koje na kraju šampionata donosi plasman u Ligu šampiona, što bi bio zaista ogroman uspeh za ovaj tim.
Ono što i te kako treba istaći je podatak da su popularni “orlovi” na pet poslednjih mečeva ostvarili isto toliko trijumfa, a utisak je da su se sjajne partije ovog tima poklopile i sa povratkom Luke Jovića u klub, koji je odmah na svom debiju uspeo da postigne dva gola.
Naravno, trenera Ajntrahta može da raduje i forma svog prvog napadača Andrea Silve koji zaista igra fenomenalno u poslednje vreme.
U prošlom kolu je četvrtoplasirana ekipa na tabeli odigrala još jedan sjajan meč i to na svom terenu protiv aktuelnog šampiona Bajerna, a taj susret je završen rezultatom 2:1.
Pre toga su izabranici Adi Hitera bez većih problema na svom terenu savladali Keln sa 2:0, a ono što treba posebno naglasiti je da tim iz Frankfurta u ovom trenutku ima čak pet bodova viška u odnosu na petoplasirani Bajer Leverkuzen, koji ima baš dosta problema u poslednje vreme.

Naš predlog

Na prvi pogled, deluje da će ovo biti jedan jedan sa baš dosta golova, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.06.
Gosti igraju sjajno u poslednje vreme i mišljenja smo da bi sa odličnim partijama mogli da nastave i na ovom gostovanju, zbog čega vam hrabro preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila sjajnu kvotu 1.88.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.