NBA U PUNOM JEKU – Isprati obračun Karija i Lebrona uz 1.500 RSD BONUSA

Sada kada smo malo odmorili od fudbala, vreme je za ludu noć ispunjenu fenomenalnim asistencijama, atraktivnim zakucavanjima, obaranjem rekorda i magije koju donosi jedna jedina – NBA liga!
Znamo da ste navikli da noći i noći provodite uz najjaču ligu na svetu, ali savetujemo vam da i ovu noć posvetite baš njoj. Zašto?
Prvi razlog je košarkaški spektakl, a drugi je što možete “debelo” da se obogatite!
Kako? Tu smo da odgovorimo na sva vaša pitanja, a ovo je, nesumnjivo, jedno od najvažnijih. Dakle, najpre kliknite OVDE, onda preuzmete bonus za sportsko klađenje u iznosu od 1.500 dinara, pa “zavrtite” i okušate svoju sreću.
Dovoljan je samo JEDAN KLIK i keš je spreman za korišćenje, ali ni to nije sve. SAMO U MERIDIANU čeka vas i sjajan bonus na parove, i to do 2000%!
A, na koje to utakmice možete “potrošiti” svoj bonus, na putu do bogatstva? Za početak, jasno vam je da ne smete propustiti duel Klipersa i Baksa, a to znači i dominaciju Janisa Adetokumba.
Blista Janis i ove sezone, pa zašto ne bi i večeras? Ta utakmica vas čeka u nešto ranijem terminu i služi kao idealno zagrevanje!
Nakon toga, snage će odmeriti i Čikago Bulsi i Toronto, kao i Vašington i Boston. Niksi će pokušati da dođu do pobede nad Detroitom, dok bi Atlanta eventualnom pobedom nad Majamijem sigurno oraspoložila Bogdana Bogdanovića, koji se još uvek oporavlja od povrede.
Košarkaši Memfisa igraće protiv Hjustona, dok će Golden Stejt odmeriti snage sa Lejkersima. To je, ujedno, jedna od najzanimljivijih utakmica ove noći, a posebno ćemo uživati u nadmudrivanju Stefa Karija i Lebrona Džejmsa.
Za sam kraj ostaju nam utakmice Finiksa i Minesote, kao i Šarlota i Sakramenta. Da li će se Nemanja Bjelica naći na terenu – ostaje da vidimo, ove sezone nije baš u milosti trenera, ali kada dobije priliku maksimalno je iskoristi.
Zato i ti iskoristi neverovatan bonus koji ti daje Meridian, pogledaj OVDE šta sve možeš da odigraš i prepusti se čarima basketa i kladionice!

8 Comments

  1. Od Meridiana samo iznenadjenja i bonusi,sve moguce motivacije i stimulacija,tako da ostaje samo da se opustimo i uzivamo….Nocas uz NBA imamo ludu,ludu noc!!!!

  2. Preuzeo sam bonus sad mogu lepo da nadjem kvote po 1,30 u meridianu to nije tesko jer je ponuda Odlicna a kvote ogromne

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.