Tiket dana (nedelja, 28.02.2021)

tiket dana

I poslednji dan najkraćeg meseca u godini prilika je da se ostvari dobitak u kladionici. Naše je da vam pomognemo u odabiru, ali je odluka samo vaša.

Lil – Strazbur – 1 @ 1.80 u Meridianbet

Ekipa sa severa Francuske okončala je svoj nastup u Evropi pošto su eliminisani od Ajaksa, sa dva poraza. Međutim, nije Lil bio u podređenom položaju protiv ”Kopljanika” ni u jednom momentu, ali je po njih bio koban finiš prvog meča, kada su na samom kraju primili dva gola, ali i drugog, u kome je Ajaks stigao do pobede pred sam završetak. Sada mogu mirno da se posvete Ligi 1 i pokušaju da naprave senzaciju, koja bi bila u ravni osvajanja titule Lestera u Premijer ligi. Trenutno su lideri, imaju tri boda više od Liona, a čak četiri od aktuelnog šampiona Pari Sen Žermena. Jedino što nije dobro je činjenica da do kraja prvenstva ima još 12 kola. Lil nije bio previše ubedljiv na svom terenu u poslednje vreme, ako ne računamo poraz od Ajaksa, oni su na pet poslednjih utakmica u prvenstvu kao domaćini ostavrili samo dve pobede, uz dva remija i jedan poraz. Neverovatno je da su i sa takvim učinkom uspeli da se izdvoje na čelu tabele. Strazbur je pobedio samo jednom na poslednjih šest utakmica u Ligi 1 i to na gostovanju u Mecu, pa je na tabeli pao na 16. poziciju i boriće se za opstanak. Nemamo dilemu da će Lil slaviti u ovom meču, a kvota za jedinicu u kladionici Meridianbet iznosi 1.80.

Napoli – Benevento – 1,2+ @ 1.70 u Meridianbet

U trenutku pisanja analize ne znamo da li je Đenaro Gatuzo još uvek trener Napolija. Trebalo bi da jeste, mada nije ispunio nijedan uslov koji je pred njega stavilo rukovodstvo Napolitanaca u prethodne dve sedmice. Prvo nisu uspeli da se plasiraju u finale domaćeg kupa, Atalanta je bila uspešnija, a okončali su i nastup u Ligi Evrope, pošto pobeda od 2:1 nad Granadom nije bila dovoljna da se nadoknadi onih 0:2 iz Španije. Ostaje im samo Serija A, a ni tu stvari ne stoje najbolje. Od borbe za Skudeto nema ništa, a težak posao očekuje ih u nastojanju da se bar vrate u Ligu šampiona, što je minimum u zahtevima navijača. Napoli je na sedmom mestu, doduše ima onaj zaostali meč sa Juventusom, a Roma, koja je četvrta pred ovo kolo, beži im četiri boda. To jeste dostižna razlika, pogotovo jer su Napolitanci imali baš težak raspored u prethodnim kolima, pa su u poslednja dva igrali sa Juventusom i Atalantom. Gosti iz Beneventa nisu naivan rival, ”Veštice” su se u svom drugom boravku u eliti mnogo bolje snašli i sada su čak deset bodova udaljeni od zone ispadanja. Naravno da nisu zadovoljni nizom od sedam utakmica bez pobede, ali su oni u tih sedam mečeva čak četiri puta osvojili po bod, poslednji protiv Rome u nedelju. Napoli je jesenas slavio u Beneventu sa 2:1, a i sada smatramo da su bolji i da će osvojiti sva tri boda. Uz jednicu, očekujemo i bar dve lopte u mreži Beneventa. Za 1,2+ u kladionici Meridianbet kvota je 1.70.

Leverkuzen – Frajburg – 3+ @ 1.68 u Meridianbet

Ispadanje iz Lige Evrope definitivno je pokazalo da se Bajer nalazi u velikoj krizi. Početak se poklopio sa onim porazom od Bajerna, prvim u sezoni, a u poslednjem kolu pred zimsku pauzu. Posle toga ”Farmaceuti” ne umeju da pobede. Uradili su to samo dvaput u Bundesligi, a odigrali su čak devet utakmica. Ispali su iz domaćeg kupa od Esena, tima iz četvrte lige, a iz Evrope ih je izbacio švajcarski Jang Bojs, i to sa dve pobede. Posle 4:3 u Bernu, ”mladi momci” su pobedili i u Leverkuzenu sa 2:0 u četvrtak, pa je Nemačka ostala bez predstavnika u Ligi Evrope pošto je i Hofenhajm poklekao od Moldea. Moraće Leverkuzen što pre da se pribere i vrati u borbu za plasman u Ligu šampiona, od koje je trenutno deli pet bodova, koliko je Ajntraht sakupio više od njih. Na ruku im ide poraz tima iz Frankfurta od Verdera u petak, pa bi tu razliku mogli da smanje na samo dva boda. Za to im je neophodno da pobede Frajburg, ali to neće biti lako. Gosti su na odličnom devetom mestu, i pored toga što su uzeli samo bod u dva prethodna kola, a nisu dali ni gol. Ipak, u ovom meču golova bi moralo da bude, jesenas je Leverkuzen pobedio sa 4:2 u Frajburgu, a sada očekujemo bar tri pogotka na meču. Za 3+ u kladionici Meridianbet kvota je 1.68.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Meridianbet iznosi 5.14.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.