NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI: Kardif 2.15, Dortmund 2.30, Napoli 2.10…

Najbolje kvote i još bolji bonusi, naravno, nalaze se samo u Meridianu! Kao i uvek, “novajlije” čeka fantastičan bonus dobrodošlice od čak 1.500 DINARA za sportsko klađenje.
Bonus možete odmah preuzeti OVDE.
A onda… Vreme je za završnicu nacionalnih Kupova, ali i vanredna kola širom Evrope.
Današnji izbor vodi nas u Vels, Nemačku i Italiju, a OVDE možeš da pogledaš kompletnu ponudu.
KARDIF – DERBI, KEC 2.15
(Utorak, 20.00)
U Čempionšipu, gotovo da je svaka utakmica mali derbi. Velikog favorita kao i da nema, a tako je i u ovom susretu u Velsu.
Kardif se nalazi na samo dva boda od plej-ofa za ulazak u Premijer ligu, dok je Derbi na devet bodova od zone ispadanja.
Do 18. pozicije današnji gost je stigao zahvaljujući odličnom učinku u poslednjih pet utakmica (10 od 15 bodova)
Fudbaleri Kardifa, koji trenutno imaju daleko veće ambicije od kolega iz Derbija, pobedom bi prestigli Bornmut koji trenutno zauzima poslednje mesto koje vodi u doigravanje za elitni rang sa dva boda više od Kardifa.
B. MENHENGLADBAH – DORTMUND, DVOJKA 2.30
(Utorak, 20.45)
Duel dve Borusije, pravi derbi za četvrtfinale Kupa!
U daleko boljem raspoloženju u ovaj meč će ući gost koji je vezao tri pobede, uključujući i prvi duel osmine finala Lige šampiona protiv Sevilje.
Menhengladbah je poslednju pobedu ostvario upravo u Kupu, početkom februara. Od te utakmice sa Štutgartom, zabeležen je jedan remi i četiri poraza i, ako ništa drugo, samo ta činjenica može da predstavlja problem domaćinu.
“Milioneri” dominiraju u međusobnim duelima. Menhengladbah je pobedio na poslednjem susretu, ali pre toga je Dortmund zabeležio čak 12 vezanih pobeda protiv današnjeg rivala.
SASUOLO – NAPOLI, DVOJKA 2.10
(Sreda, 18.30)
Nije puno ljudi koji su očekivali da, nakon 24 kola Sasuolo vide blizu mesta koja vode u Evropu, ali ipak – tu su.
Samo osam bodova deli ova dva rivala na tabeli Serije A, a ishod ovog malog derbija nekoj od ekipa će značajno promeniti šanse za što boljim plasmanom.
Toplo-hladno igra Napoli koji već neko vreme nije spojio dve ligaške pobede, a gostovanje Sasuolo, koliko god da neće biti lako, prava je prilika da Đenaro Gatuzo i njegovi igrači uđu u pravi ritam.
Osvajanje titule, odavno je zaboravljena želja kod Napolitanaca
*NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

7 Comments

  1. U Meridianu nas cekaju pored vec tradicionalnog bonusa dobrodoslice za sve nove ograce i najbolje kvote i super bonusi!!!!To treba iskoristiti….

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.