Tiket dana (utorak, 02.03.2021)

tiket dana

Ponuda će biti zadovoljavajuća i narednih dana, i pored toga što je pauza u evropskim kupovima. Na teren će Italijani, Francuzi i Englezi, koji će igrati prvenstvene mečeve, ali će se igrati i u kupovima u drugim zemljama.

Mančester Siti – Vulverhempton – 1,3+ @ 1.90 u Meridianbet

Ne nazire se kraj pobedničke serije ”Građana”. Tim Pepa Gvardiole vezao je 20. uzastopnih trijumfa, računajući sva takmičenja, i ne nameravaju da stanu. Titula u Premijer ligi je na vidiku, ali neće biti iznenađenje ako njoj pridodaju još neku. Njima bi sigurno bila najdraža ona u Ligi šampiona, jedina koju još uvek nemaju. U subotu je Siti imao dosta težak ispit protiv raspoloženog Vest Hema, ali ga je položio uspešno, slavivši sa 2:1. Nešto slično očekuje ih i sada, u goste im dolazi Vulverhempton, tim koji je takođe u seriji dobrih rezultata, i ima pet vezanih utakmica bez neuspeha. Ekipa Nuna Espirita Santa je zakasnila za plasman u Evropu, ali bi mogla da napreduje na tabeli. Trenutno su ”Vukovi” na 12. mestu, ali je dostižno nekoliko timova ispred njih. Prošlog vikenda su osvojili bod u Njukaslu, ali su u finišu lako mogli i do sva tri. U prošloj sezoni su ozbiljno zadužili ”Građane” pobedivši ih i u Vulverhemptonu i u Mančesteru, ali je Siti odgovorio trijumfom na njihovom terenu u prvom delu ove sezone. Očekujemo jedinicu u ovom meču, ali i bar tri pogotka. Za kombinaciju 1,3+ u kladionici Meridianbet kvota je 1.90.

Menhengladbah – Dortmund – GG4+ @ 2.52 u Meridianbet

U derbiju šetvrtfinala nemačkog kupa sastaju se dva predstvanika ove zemlje u osmini finala Lige šampiona. Sama ta činjenica pojačava draž ovog meča, pored toga da su dve Borusije, posle ispadanja Bajerna u ranoj fazi, među najozbiljnijim kandidatima da podignu ovaj pehar posle finala u Berlinu. Nemci cene DFB kup, uvek se igra sa najjačim sastavima, pa će tako biti i na ”Borusija parku” u Menhengladbahu. Oba trenera imaju malih problema sa povredama igrača, ali je situacija znatno bolja nego što je bila pre samo par sedmica. Ovaj meč biće posebno pod lupom i zbog toga što će aktuleni trener Menhengladbaha, Marko Roze, od narednog leta sedeti na klupi imenjaka iz Dortmunda. Nekako su ”Ždrepci” počeli lošije da igraju od trenutka kada je ta vest ugledala svetlo dana, ali mi stvarno ne sumnjamo u njegov profesionalizam. ”Milioneri” su u prethodnom kolu Bundelige pobedili Arminiju na svom terenu, dok je Menhengladbah uspeo da prokocka dva gola prednosti u Lajpcigu, i da na kraju ostane praznih šaka, primivši treći gol u sudijskoj nadoknadi. Pošto je Menhengladbah okončati takmičenje u Ligi šampiona posle revanša u Mančesteru, a u Bundesligi je jako daleko od novog plasmana u elitno takmičenje, Kup je šansa da se Roze oprosti još jednim lepim uspehom, posle prošlogodišnjeg četvrtog mesta. Ovo je treći međusobni duel dve Borusije u ovoj sezoni, oba su bila zanimljiva, a rivali su dobili po jednu. Dortmund je u prvom kolu slavio na svom ”Signal Iduna parku” sa 3:0, ali su ”Ždrepci” uzvratili sa 4:2 na svom terenu. Očekujemo i sada sijaset golova, ali i to da ih bude na obe strane. Naš predlog je GG uz 4+, a za ovaj tip u kladionici Meridianbet kvota je 2.52.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Meridianbet iznosi 4.79.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.