Tip dana: Mančester Siti – Vulvs: Da li je došlo vreme za kiks “građana” posle dvadeset trijumfa u nizu?

Od utorka do četvrtka su na programu mečevi Premijer lige, a za vas smo ovog puta odabrali duel između Mančester Sitija i Vulverhemptona.
Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas.

Mančester Siti: Strašan niz “građana”!

Istina je da izabranici Mančester Sitija nisu na najbolji mogući način započeli ovaj šampionat, ali kako vreme prolazi tako i “građani” pokazuju da su u ovom trenutku najkvalitetnija ekipa u Premijer ligi.
Naime, Mančester Siti je vezao neverovatnih dvadeset pobeda u svim takmičenjima i trenutno se nalaze na prvom mestu na tabeli uz dvanaest bodova viška u odnosu na drugoplasirani Mančester Junajted, što je zaista ogromna razlika.
U prošlom kolu su izabranici Pepa Gvardiole ostvarili veoma važan trijumf na svom terenu protiv Vest Hema koji igra sjajno ove sezone, što nam najbolje pokazuje i podatak da se ova ekipa nalazi na četvrtom mestu na tabeli.
Inače, ne treba zaboraviti da Siti sjajno igra i u Ligi šampiona i sigurno je da su jedni od najvećih favorita za osvajanje “ušatog trofeja” što je velika želja svih u klubu, ali i primarni cilj kada je ova sezona u pitanju.
U prvom meču osmine finala najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja, “građani” su slavili na teškom gostovanju kod Menhengladbaha, a taj duel je završen rezultatom 0:2, što je zaista fina zaliha pred revanš koji je na programu sledeće nedelje.

Vulvs: “Vukovi” konačno pronašli staru formu!

I fudbaleri Vulverhemptona su izuzetno loše započeli ovaj šampiona, a za razliku od Mančester Sitija, popularni “vukovi” su proigrali tek u poslednjih nekoliko kola pošto su izabranici Espirita Santa na pet poslednjih mečeva bez poraza, a u tom periodu su ostvarili tri trijumfa i dva remija.
U ovom trenutku se Vulvsi nalaze na sredini tabele, preciznije na dvanaestom mestu, i sigurno je da od borbe za plasman u Ligu Evrope neće biti ništa, ali isto tako ovaj tim neće imati većih problema ni kada je u pitanju opstanak u društvu najboljih, što se u jednom trenutku ozbiljno dovelo u pitanje.
U prošlom kolu je Vulverhempton remizirao na gostovanju kod Njukasla, a taj duel je završen rezultatom 1:1, i svakako da treba napomenuti da su izabranici Espirita Santa imali sjajnu priliku u poslednjim sekundama susreta da dođu do tri boda, ali sigurno da ni bod sa teškog gostovanja nije malo.
Pre toga su “vukovi” ostvarili dva veoma važna trijumfa i to prvo na gostovanju kod Sautemtpona, kada je bilo 1:2, a nakon toga i na svom terenu protiv nimalo naivne ekipe Lidsa, a taj meč je završen rezultatom 1:0.

Naš predlog

Neverovatno zvuči podatak da su fudbaleri Mančester Sitija vezali čak dvadeset pobeda u svim takmičenjima, i sigurno je da će ovom fenomenalnom nizu jednom doći kraj, a možda se to baš dogodi na ovom meču.
Savetujemo vam da izbegnete prognoziranje konačnog ishoda i savetujemo vam da se fokusirate na golove kojih će i te kako biti na ovom susretu, pa vam predlažemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.73.
Takođe, mišljenja smo da će i jedna i druga ekipa postići makar po jedan gol na ovom duelu, pa vam zato savetujemo da probate sa igrom GG koju Meridianbet plaća sa fenomenalnom kvotom 2.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.