ZA LJUBITELJE DOBRE KOŠARKE – Preuzmi 1.500 RSD i podrži Partizan u Evrokupu

U Partizanu – nikad burnije! Nešto lošiji rezultati, povrede važnih igrača, problemi van terena… Ali, uz Evrokup i novu potencijalnu pobedu sve se to da zaboraviti.
Nakon pauze u Evropi, košarkaši Partizana ponovo nastavljaju svoje takmičenje i verovatno više nego ikad žele da dođu do pobede koja bi im umnogome olakšala nastavak sezone.
Istovremeno, i Meridian je odlučio da olakša klađenje svojim novim korisnicima. Pitate se kako? Pa, za početak kliknite OVDE, preuzmite bonus za sportsko klađenje u iznosu od 1.500 dinara, a onda se prepustite širokoj ponudi.
Dakle, dovoljan je JEDAN KLIK i keš je spreman za korišćenje, ali važno je napomenuti i da vas SAMO U MERIDIANU čeka fantastičan bonus na parove – i do 2000%.
Priznaćete da ovakvu ponudu ne smete da propustite, a ni crno-beli ne bi smeli da propuste priliku da se vrate na pobednički kolosek trijumfom nad ekipom Trento.
Poraz od Zadra je i te kako uzdrmao ekipu, ali Sašo Filipovski će, sigurni smo, dati sve od sebe da “probudi” svoj tim i nađe rešenje za nezgodnu italijansku ekipu.
Partizan se nalazi trenutno na drugom mestu na tabeli Grupe F, dok je Trento odmah iza. Ova dva tima su se sastajala nekoliko puta do sada, crno-beli imaju samo jedan poraz u međusobnim duelima, pa tako i sada važe za favorita.
Ipak, neosporno je da postoji veliki pritisak nad srpskim timom, koji u naredne dve utakmice mora da ostvari dve pobede, kako bi nastavio pohod ka Evrokupu.
Da li će u tome i uspeti – ostaje da vidimo, a do tada kompletnu ponudu klađenja pogledajte OVDE.

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.