NBA ŠOU MOŽE DA POČNE – Uzmi 1.500 RSD i kladi se

Znamo šta vam je u glavi kad kažemo ŽURKA, ali pošto su nam one sada zabranjene, preostaje nam samo NBA žurka. A, ona garantuje ludu zabavu, neprospavanu noć i pravi spektakl!
Kakva bi to žurka bila ako je ne bismo malo “začinili”? Pitate se kako? Vrlo lako, a u tome će vam pomoći najbolja kladionica u regionu – Meridian.
Za početak, kliknite OVDE, preuzmite bonus za sportsko klađenje u iznosu od 1.500 DINARA, a onda nam pokažite koliko poznajete najbolju ligu na svetu!
Dovoljan je samo JEDAN KLIK i keš je spreman za korišćenje, a uz malo sreće – možete postati novi Meridianov milioner!
Vratimo se sada na košarku… Ono što je svakako najinteresantnije jeste duel Denvera i Indijane. Voleli NBA ili ne, voleli Denver ili ne, znamo da ćete ove noći biti uz Nikolu Jokića.
A kako i ne biste kada nam svaki put priredi novi spektakl? Već smo navikli da gotovo svaki meč završi “barem” sa dabl-dabl učinkom, obaranje rekorda mu nije strano, ide na ulaz, pogađa trojke, dvojke… Ma, sve može!
Košarka deluje tako jednostavno kada je Jokić “u elementu”. Ali, ne bi bilo loše da mu se pridruže i saigrači, zar ne? Niko ne voli da vidi Jokića tužnog na konferenciji, pa – Nagetsi, zaplešite sa njim!
Osim toga, ove noći nas čeka još mnogo zanimljivih utakmica, a jedna od njih je i između Portlanda i Sakramenta. Konačno smo videli Nemanju Bjelicu na parketu, a nadamo se da će nam svoje “plesne korake” pokazati i ove noći i povesti Kingse do nove pobede.
Boston će se sastati sa Torontom, Vašington sa Klipersima, dok će Niksi odmeriti snage sa Pistonsima. Ali, ni to nije sve – Memfis i Milvoki će takođe odmeriti snage, Nju Orleans čeka Majami, a Sparsi Oklahomu.
Dakle, kada se sve uzme u obzir, jasno nam je da nas čeka prava ludnica! Pre nego što joj se priključite, ne zaboravite da kompletnu ponudu klađenja pogledate OVDE, a onda i vi zaplešite!

10 Comments

  1. Svasta ovde veceras moze dobro da se odigra i sastavi sa bonusom. Ne treba propustiti ovak odobre kvote na NBA veceras

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.