Tiket dana (četvrtak, 04.03.2021)

tiket dana

Za razliku od dva prethodna dana, ponuda za četvrtak je nešto slabija, ali nikako manje privlačna. Igra se u Premijer ligi, Seriji A, ali i u još nekim ligama.

Vest Brom – Everton – GG3+ @ 2.38 u Meridianbet

Koliko god ih svi otpisivali, fudbaleri Vest Broma se ne predaju. Ekipa iz Birmingema nije izgubila u tri prethodna kola, dva puta je remizirala, a za vikend je savladala Brajton. Spas je i dalje daleko, ukoliko je uopšte i dostižan. Oni su i dalje na 19. mestu, a od prve ekipe iznad crte deli ih devet bodova. Veliko je pitanje može li VBA uopšte osvojiti dovoljan broj bodova da prestigne bar dve ekipe koje su sad ispred njih. Ostalo je još 12 rundi da se odigra, u opticaju je 36 bodova, ali je pitanje da li su Olerdajsovi momci kadri da pobeđuju u seriji. Veliki ispit biće dolazak probuđenog Evertona. ”Karamele” su imale težak posao protiv Sautemptona u ponedeljak, ali su na kraju uspeli da slave pogotkom Rišarlisona. To je drugi vezani trijumf bez primljenog gola, nakok slavlja u Mersisajd derbiju protiv Liverpula na ”Enfildu”, prvom polse više od deset godina. Everton se vratio u trku za plasman u LIgu šampiona, njihove šanse nisu ništa manje nego ekipa oko njih i sada je sve na njima. Karlo Anćeloti ima dovoljno iskustva da prepozna trenutak, a mnogo toga zavisiće od meča u Birmingemu. U prvom delu sezone na meču u ”Birmingemu” bilo je čak 5:2 za Everton, a i sada verujemo u golove, s obzirom da nijedna od ove dve ekipe ne bi bila zadovoljna jednim bodom. Za naš predlog, a on je GG3+, u kladionici Meridianbet iznosi 2.35.

Lingbi – Mitjiland – 2,3+ @ 2.06 u Meridianbet

Važnu pobedu ostvario je aktuelni šampion Danske u meču sa Brondbijem, i izvršio rokadu na vrhu tabele. Sada oni imaju dva boda više od Brondbija i mirno čekaju početak plej-ofa. Ovo je 19. kolo Superlige Danske, do kraja regularnog dela takmičenja ostala su još tri kola, a onda se liga deli na dva dela. Šest prvoplasiranih timova igraće za titulu i plasman u Evropu, dok će se donji deo boriti za opstanak. Ove sezone prvenstvo je neizvesnije nego u prethodnim godinama. Tada su se za titulu uglavnom borili FC Kopenhagen i Mitjiland, koji su se i smenjivali u osvajanju pehara, ali su sada u vrhu i Brondbi, Orhus, pa i Randers. Domaćin je pun samopouzdanja nakon trijumfa u derbiju, jedini gol bio je delo Isaksona, ali su ostali bez Brazilca Paulinja koji je isključen u sudijskoj nadoknadi. Lingbi se grčevito bori za opstanak, još uvek su ugroženi, nalaze se na pretposlednjem mestu, ali su znatno popravili formu nakon zimske pauze. Obe pobede, koje su do sada ostavrili, zabeležili su u pet kola od nastavka sezone, a pritom su i jednom remizirali, pa su uzeli ukupno sedam bodova, od 11 koliko imaju. U dva prethodna kola uzeli su četiri boda, kući su remizirali sa FC Kopenhagenom, a za vikend su slavili na gostovanju kod Sonderjiska. Mitjiland ne bi smeo da kiksira na ovom gostovanju, ali bi i domaćin mogao do nekog gola, kada je već Kopenhagenu i Sonderjisku dao ukupno šest. Naš predlog je kombinacija dvojke i golova, kojih bi trebalo da bude bar tri. Za 2,3+ u kladionici Meridianbet dobija se koeficijent 2.06.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Meridianbet iznosi 4.84.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.