Tiket dana (nedelja, 07.03.2021)

tiket dana

U današnjoj bogatoj ponudi izdvajaju se dva velika derbija, oba su gradska, jedan se igra u Mančesteru, a drugi u Madridu. Sva je prilika da u njima nastupaju budući šampioni Španije i Engleske. Mi smo ovako sastavili tiket.

Verona – Milan – T22+ @ 2.14 u Meridianbet

Ne znamo da li četa Stefana Piolija još uvek razmišlja o Skudetu, ali da nikako ne žele da ispadnu iz borbe za Ligu šampiona, to je potpuno jasno. Povratak u evropsku elitu nametao se kao prevashodni cilj na startu sezone. Onda su, posle neverovatno dobrih izdanja, apetiti porasli, a ”rosoneri” su dugo predvodili elitni karavan. Nekoliko loših rezultata i liderska pozicija sada pripada gradskom rivalu Interu, koji ih je deklasirao u međusobnom susretu. Posle te utakmice MIlan je slavio u Rimu protiv Rome i činilo se da je kriza iza njih, ali je došlo vanredno kolo i jedva osvojen bod protiv Udinezea na ”San Siru”. Sada idu u ”grad ljubavi” gde ih ček odlična ekipa Verone, koja je bez poraza na polsednje četiri utakmice. Verona je u vanrednom kolu ubedljivo slavila u Beneventu, a i oni, poput Milana, nekako bolje i sigurnije deluju na strani. Ipak, u poslednje četiri utakmice na svom ”Bentegodiju” Verona ima tri pobede i remi sa Juventusom u poslednjem nastupu. Igrali su odlično i u Milanu u prvom delu prvenstva i osvojili su bod, bilo je 2:2. Milan deluje odlično kada napada iz kontra napada i očekujemo da takvo opredeljenje upali i u Veroni. Predlažemo tip gost daje dva gola za koji je kvota u kladionici Meridianbet 2.14.

Austrija – Rapid – x2,3+ @ 2.07 u Meridianbet

Još jedan gradski derbi igra se ove nedelje. U glavnom gradu Austrije sastaju se domaća Austija i Rapid. Dok se gosti bore za titulu sa neprikosnovenim Salcburgom, domaćin pokušava da se ugura u gornji deo tabele i da posle regularnog toka igra u plej-ofu, a ne u plej-autu. ”Ljubičasti” su vezali dve pobede, doduše protiv rivala iz donjeg dela tabele, prvo u meču sa Altahom, a onda i Sent Peltenom. Za to vreme Rapid je poražen u Salcburgu, ali je onda dobio ekipu Rida. Veliko je rivalstvo Austrije i Rapida, čak i sada kad su obe ekipe u senci Salcburga, kao što su naedak zaostajale za Šturmom. Pobeda ne donosi samo prestiž, Rapid ne sme da zaostane još više za ”Bikovima” od ova tri boda, dok bi poraz Austriju udaljio od plej-ofa na tri kola do kraa regularnog toka šampionata. Ne očekujemo poraz Rapida, pa vam predlažemo duplu šansu na njih, ali uz bar tri gola na meču. Za kombinaciju x2,3+ u kladionici Meridianbet dobija se koeficijent 2.07.

Vitese – AZ Alkmar – T22+ @ 1.88 u Meridianbet

Domaćin je u prethodnoj sedmici ostvario dve pobede, obe protiv ekipe Venloa. Slavili su prvo u Erediviziji u redovnom kolu, a onda i u polufinalu Kupa, što im je biilo još važnije. Igraće u velikom finalu protiv slavnog Ajaksa i eto prilike da klub iz Arhema sldeće sezone gledamo u Evropi. Što se prvenstva tiče, počeli su da popuštaju, pre pobede nad Venloom imali su dva vezana poraza, od Tventea i PSV, pa su sada na 4. mestu sa 45 bodova. Njihov rival, AZ iz Alkmara je mesto iznad, sa četiri boda više i pokušaće da stigne do vicešampionske titule, pošto ”Kopljanici” izgledaju nedostižno na vrhu tabele. AZ je vezao četiri pobede od onog ubedljivog poraza od Ajaksa na domaćem terenu i smattramo da su u odličnoj formi. Favoriti su u meču sa Viteseom, i očekujemo da postignu bar dva gola, pošto su im u prvom meču u Alkmaru dali tri. Treba reći i da AZ još nije poražen na svom terenu u aktuelnom prvenstvu Eredivizije. Za predlog T22+ u kladionici Meridianbet dobija se koeficijent 1.88.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Meridianbet iznosi 8.33.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.